2012-02-03
 22:55:32

Gott LCHF-bröd!

Som en sann bröd älskare har det varit det jag saknat mest under min tid med LCHF. Visst har jag testat mig fram och hittat mig några goda brödvarianter. Men nu tror jag att jag hittat min favorit!

LCHF-bröd med lin- och solrosfrön

2 dl mandelmjöl
2 dl krossade linfrön
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 msk brödkryddor
4 dl solrosfrön
250 gr kesella, 10%
6 ägg

Sätt ugnen på 175 grader och smörj en form med smör. Häll mandelmjölet, linfröna och fiberhusket i en bunke och blanda. Tillsätt bakpulver, salt, brödkryddor och solrosfröna. Blanda runt. Häll i kesella och ägg. Rör runt ordentligt så att allt blandas och fördela den ganska kompakta degen i formen. Grädda i ca 60 min lågt i ugnen.







Grymt gott bröd som jag kan äta med gott samvete!







KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!