2009-07-31
 21:48:21

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYYYSSS ;)

Visst är det irriterande när reklamjingels fastnar i huvudet?!
Men nu stämmer det ju in! Sitter här i soffan, har precis ätit en halv pizza och har en godisskål framför mig. Öl och cider ligger på kylning. Tittar på Mumien på tv. Fredagsmys helt enkelt!

Ikväll händer inget speciellt. Men imorgon ska väl nått hända. Ska träffa Suzz i alla fall. Så mycket är bestämt. Kanske lite minigolf, som vi pratat om ett tag nu? Jaja, vi får se. Nått blir det i alla fall.
Nu har jag köpt pappa´s födelsedagspresent! Vi ska åka RIB-båt! En 3 timmars tur ut i skärgården i 40-50 knop! Det är väl en bra 46 års present! Pappa vart riktigt glad. Nu ska vi bara bestämma en dag då vi alla 3 kan.. Det blir nog lite svårare.. Pappa och Jeanette flyttar snart och pappa börjar jobba nästa vecka. Men ska nog få det att funka!

Nu ska jag fortsätta med mitt fredagsmys och jag hoppas ni andra har en lika mysig fredagskväll!
2009-07-29
 20:38:14

En oväntad vändning

Jag sov hela 12 timmar i natt! Helt otroligt! Så länge har inte jag sovit på evigheter! Men det var väl kanske vad jag och min kropp behöver? Nåja, skönt var det i alla fall. När jag väl vakna var det för att pappa ringde och fråga när han skulle komma över för att hämta mina frysvaror. Jag skulle nämligen frosta av min frys idag. Han kom 10 min senare. Och även han vart förvånad över hur mycket is jag hade i frysen.

Senare, vid 14 tiden, vart jag uttråkad. Så jag tänkte ta mig en lång promenad. Så jag går ner mot hässelby strand bad och ska gå min runda runt grimsta och tillbaka när jag går förbi båtklubben. Jag visste ju att pappa skulle ut med båten så jag vart lite förvånad när jag ser att båten ligger på sin plats. Helt plötslig ser jag pappas huvud dyka upp ur båten så jag ringer honom. Han vart också lite förvånad av att se mig där. Så han kommer och öppnar grinden och så går vi och sätter oss på båten och tar en varsin öl. Ölen i pappas båt är alltid kall då han har solenergi. Den ölen smaka gott kan jag säga. Och vi sitter där och snackar en massa skit och dricker våra öl. Helt plötsligt är kl 19! Så i 5 timmar satt vi där.
Haha, men det var skönt. Jag älskar verkligen att vara vid havet, eller mälaren i det här fallet. Att sitta vid vattnet och bara vara. Tid existerar inte (bevisligen) och man bara är. Älskar det!

När jag kom hem vart det lie mat. Lax med pasta och creme bonjour smaksatt med charlottenlök och gräslök. Vart jättegott! Och till det ett stort glas med mjölk. Mmmmm. Yummie =)
2009-07-27
 22:12:43

HAHAHA, titta på det här!

Pappa var förbi med lite gamla skolprylar och lite annat. Inför den kommande flytten pappa och Jeanette gör nu i augusti håller de på att rensar ur en massa lådor och kartonger där hemma och då hittar man ju lite smått som man har glömt att man hade. Och bland dessa pärmar och papper hittade jag häften om min dagis tid.  Här är lite bilder:

   

Så här beskriver dagispersonalen min start på dagis;
"
Är avvaktande till en början, släpper sen mamman bra. Har lite tankar då och då.
Vill gärna ha en vuxen med sig.
Tycker om att leka i dockvrån mest, men vill även sitta och trä halsband.
När vi är ute på gården vill Jessica mest cykla.
Är gärna med Andreas och leker.
Samlingen går bra och även lunchen, äter lite.
Vid vilan säger Jessica att hon inte vill sova, AnneMay svarar då att hon inte behöver det, Jessica accepterar.
Blir sjuk ett par dagar och är lite extra klängig på mamma.
Det fungerar bra med Jessica´s invänjing, hon verkar trivas och är nöjd."

Och här kommer något hemskt!
Kan bara trösta mig med att det var mina "kära" föräldrar som valde mina utstyrslar!



HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA,
gud, jag kan inte sluta skratta när jag ser denna bild! Och vet ni vad jag gjorde med denna skjorta?
Jag hade gymnastik i den! Jo, jag lovar!
Här är en bild på när jag gör en kullerbutta med denna skjorta på mig:



Och jag kan bara tacka mina underbara föräldrar för dessa skratt som bilderna för med sig!

2009-07-25
 20:12:23

Ett leende gör sån skillnad =)

Var på väg hem från jobbet. Var trött, lite grinig och svetten rann om mig medans jag cyklade hem. Halvvägs kommer jag till en väg som blockeras halft av en container. Och det kommer ytterligare en cyklare från motsatta håll. En 50-60 årig man med kritvit hår och en solbränna som gjorde bleka mig väldigt avundsjuk. Och denna man svänger åt sidan, låter mig cykla förbi och medans jag gör det spricker hela hans solbruna ansikte upp i ett stort leende. Jag vart så överraskad! Oftas blir folk sura av att behöva stanna för att släppa förrbi någon. Men han log mot mig och jag kände att musklerna i mitt ansikte inte kunde motstå att le tillbaka =)
Helt plötsligt försvann tröttheten, jag var inte grinig längre utan njöt av cykelturen i solskenet.
Att ett leende kan göra sån skillnad! =)

Nu sitter jag och pratar med Suzz på msn och försöker bestämma oss för vad vi ska göra ikväll.
Blir det bowling?
 Eller en hemmakväll med chipsskålen?
Eller nått annat?

Bara framtiden vet!
2009-07-22
 18:35:53

TACOmiddag!!

Håller nu på att göra mig iordning för en Taco middag med jobbet. Vi ska hem till Marcus och käka och sen blir det lite kubb m.m Vi blir tydligen inte så många men men mer tacos till mig då! =)

Igår var jag och pappa inne i stan. Han behövde ett par jeans. Och helt otroligt nog hittade vi ett par i första butiken vi gick in i. Jag känner INGEN som är så kräsen när det gäller jeans som min pappa. Han kan gå in i ett 20-tal olika butiker, prova ett 100-tal jeans och ändå inte köpa något par! Okej, jag kanske överdrev lite med siffrorna men ni förstår principen. Så när han hittat ett par gick vi och tog en öl på uteseveringen på restaurangen London. Vi hade det trevligt och den ölen blev 3 st till slut. Sen gick vi vidare och käkade lunch. Jag tog en pasta med kycklingfilé med en paprikasås. Var helt ok. Pappa tyckte det var jättegott. Men när det gäller mat är han inte så kräsen =)
Sen var det min tur att shoppa. Var inne i Yves Rocher butiken och dom har ju 50% rea på ALLT! Så det blev en foundation, lite badkulor och en body butter. Sen Åhlens blev det badoljor, hårmousse, ytterligare en body butter och hårinpackning. Och allt för ca 100kr! Jag gillar när det är rea! =)


Nä, nu måste jag göra mig iordning! Tar ju ett tag att ta sig till Jakan =)
Men det är ju tacos värt!
Och sällskapet såklart ;)
2009-07-20
 21:18:55

Deprimerande...

När jag kom hem från jobbet ligger det där innanför dörren... Den låg med baksidan uppåt så man såg inte först vad det var. Jag vänder på den och inser förskräckt; "Ohnej, inte redan!"
Jag pratar såklart om H&M:s höst katalog...
Nu är det alltså dags att börja planera för höstgarderoben. Sommar är snart förbi och då väntar månader av mörker, regn och slask. "NEEEJJJ, JAG VILL INTE!!!"





2009-07-19
 19:11:53

1 timme har gått...

...och Lisa har fortfarande inte hört av sig. Har väntat här med datan framför mig och väntat på att hon ska logga in på Skype så att jag kan ringa upp henne och vi skulle prata.. Men hon kanske har glömt det?!
Fy skäms Lisa!
Haha

Jaja, kan berätta att förra helgen hittade jag en jättefin kruka på jobbet som nån tänkte kasta. (När jag säger att jag hittade den på jobbet menar jag på sophanteringen)
Ja, som man säger; Den enas skräp är en annans skatt. Så jag tog hem krukan, köpte växter och jord för födelsedagspengarna jag fick av pappa och det vart jättebra!

 


Och nu står den ute på balkongen och den ser verkligen ut som den hör hemma där i hörnet.
Visst gör det? =)

2009-07-19
 18:42:06

Söndag

Idag har vädret verkligen varit perfekt för mig. Mulet och regn. Passade mig som handen i handsken! Har sovit, varit iväg lite med pappa och kollat på film. Precis vad jag behövde; en dag att bara vara. Såå skönt! =)

Igår var jag ju inne på söder med tjejorna (några saknades dock..). Jag, Jeanette, Inger, Suzz & Veronica var på OJOJOJ och njöt av god mat, ännu godare drinkar och varandras sällskap. Vi hade det jättemysigt men tyvärr tappade vi partykänslan senare på kvällen. Eller ja, alla förrutom Inger. Men hon åkte hem och fortsatte festen hemma =)

Här kommer lite bilder från kvällen;

De tre Musketörerna


Alla söta tjejerna



Och den goda maten Mums!


Och bjuder också på en bild på mig och Inger som bara är så rolig!!


CHEESEDOODLES!!
(Lägg märke till våra matchande örhängen. Haha)
2009-07-18
 15:47:02

Kväll inne i stan

Ikväll blir det vi tjejer som drar in till stan för att fira Inger & Suzz. (Inger fyllde år i onsdags och Suzz på måndag). Så ikväll blir det middag på OJOJOJ och sedan utgång. Ska bli så himla mysigt och roligt! Hoppas Chris kommer!
Nu på förmiddagen har jag varit ute på sjön med pappa och Buster och just nu är jag helt slut. Ska nog gå och lägga mig och vila en timme så jag orkar ikväll..

Så nu ska jag sova!
2009-07-18
 00:53:58

Vad FAN är det för fel på folk?!

Ikväll var jag på bio med syrran. Var och såg Harry Potter och Halvblodsprinsen. Kommer ut från biografen och går mot cykelstället. Min cykel står kvar (man vet aldrig i Vällingby..) men när jag har sagt hejdå till Jeanette och ska börja cykla märker jag att det känns vinkligt och man känner varenda detajl på vägunderlaget. Och vad tror ni har hänt?
Jo, någon / några har tyckt att det vore skoj att släppa ut all luft ur mitt bakdäck!
Så där står jag, mitt i Vällingby, vid midnatt...
Kändes inte sådär jättekul att börja gå hem i mörket helt själv..

Jag förstår inte riktigt hur folk tänker när de gör sådant! Vad är det som är så kul?

Förstörde min fredagskväll i alla fall, om det var målet så grattis

Ni lyckades

2009-07-15
 23:32:22

Just det

Lovade lite bilder från fotograferingen!
Här är två av dem;



2009-07-15
 23:26:51

ONSDAG

Inger blir idag 24 år gammal. Grattis gumman!  Love you!

Idag när jag kom hem (har varit hemma hos Inger och ätit tårta! Mums) tog jag mig ett långt skönt bad. Jag riktigt kände hur mina muskler och nerver slappnade av i det varma vatten. Så härligt!

Har kännt mig så trött på sistone... Inge kul alls. Orkar inget! Jobbar, kommer hem, äter och går och lägger mig. Och har jättesvårt att ta mig upp ur sängen på morgonen. Funderar på att köpa det där naturläkemedlet som man ska bli piggare av. Samma tillverkare som gör Kan Jang... Kommer inte ihåg vad den heter, men om den funkar är det värt det. Gillar inte att va så här trött.
På sommarn dessutom! Då ska man väl vara pigg?!

Dagens I-landsproblem:

Jag har ju läst böckerna skrivna av Stephanie Meyer om Edward och Bella. Och nu när jag kommit 375 sidor in i fjärde och sista boken kommer ångesten.
-Vad ska jag göra när jag läst färdigt boken?
-Om den inte slutar som jag vill?

Jag vill, måste, fortsätta läsa, men ju mer jag läser desto närmare slutet kommer jag och då är det ju slut. Inga fler böcker att läsa...

Jag vet vad ni alla tänker;
"Get a Life!"

Eller hur? ;)

2009-07-13
 22:07:19

Sönderbiten!!!

Igår träffades vi tjejer hemma hos Inger för att göra oss iordning för en fotografering. Ja, ni läste rätt. Fotografering! Vi hade på lördagskvällen bestämt oss för att gå ut i skogen och ta lite bilder på oss. Det är inte ofta man fixar iordning sig och posar framför en kamra! Och allra helst då det vart bilder med lite mindre kläder på oss än vad vi nomalt brukar ha!
Vi gick ut i en mindre skogsparti, och tog av oss. Då började attackerna. Myggen kom i grupper om 20-30 st och de var alla sugna på blod! Jäkla blodsugare!
Och jag som är allergisk mot deras saliv de spottar in när de suger ut blod från en. Så jag hade ju stora vita bölder på hela kroppen. Det var inte lätt att se avslappnad ut när man blir sönderbiten av dessa jäkla parasiter!  Hahah
Ni kan få se några bilder imorgon. Vissa vart helt ok ändå =)
2009-07-09
 20:34:52

Ett mirakel har skett!

Jag har...
 ,håll i er...,
 DISKAT!

Äntligen har högen med disk, som har växt mer och mer, försvunnit. Ha
Gud, så skönt. Att kunna gå in i köket utan ångest då man tittar mot diskhon.
En sån lättnad!

Nu sitter jag i min underbart sköna fotölj och ska fortsätta läsa om Edward Cullen och Bella Swan´s omöjliga kärlekshistoria. Ni som har sett filmen Twilight (eller själv läst böckerna) vet vad det handlar om. Och jag är så glad över att ha börjat läsa böckerna. För dom är så bra att jag inte kan sluta! Även fast jag inte har råd var jag tvungen att köpa tredje och fjärde boken idag. Jag bara måste veta hur det kommer att gå! Hur det kommer att sluta!

Nä, nu har jag inte tid att skriva mer.
Jag har en bok som väntar på att bli läst!

2009-07-09
 00:01:25

1,2,3,4...

5, 6...
Ja, blåmärken har jag fått. Dom börjar synas lite här och där över hela mig. Men det var det helt klart värt! Det var så jäkla roligt att spela paintball! Gick väl inte så där jättebra för oss tjejer ibörjar men det tog vi igen. Vet inte hur poängställningen slutade men hur som helst var det sjukt kul!!!! =)
Synd bara att ögonskyddet immade igen hela tiden så man inte såg någonting...

Jeanette fick in en fullträff på Marcus.
Mitt i bakhuvudet!
HAHAHA
2009-07-08
 18:58:55

paintball!!!

Ska alldeles strax göra mig iordning för lite paintball med arbetskompisarna. Tjejerna mot killarna. Och vi ska ta dem!!! Hur jag vet detta? För vi är bäst helt enkelt! =)
"Viii går mot GULD och ÄRA
Niii  kommer aldrig nära!!!!"
GOOOO GIRLS ;)
2009-07-07
 16:57:34

Systeryster blir 19 år idag!

Ja, lillsyrran blir 19. Vad tiden går fort! Vi hade tänkt att åka till Gröna Lund idag men p.g.a Jeanette´s (min syster) dåliga humör struntade vi i det. Jeanette och pappa kom hem till mig vid 11 tiden och hon var så grinig och sur att jag var nära att slänga henne från balkongen. Hon vart som tur var på lite bättre humör när hon fick sina presenter. Snorunge =)
Sen åkte vi upp till Vällingby och fikade med mamma. När vi var klara kom pappa och körde oss till Kanaan´s Bangolf! Det var EVIGHETER sen jag spela minigolf. Det var riktigt kul. Förrutom att jag fick en massa 8:or (kringlor)...


HAHAHAHAHA
Gillar Jeanette´s irriterande blick. Det gäller att fokusera även i minigolf!

Snart kommer pappa och Jeanette hit igen och då ska vi åka och se "Johan Falk" på bio. Pappa älskar svenska actions filmer. Får hoppas att den är bra!

Ha det bra!

(Chris, du är världens sötaste!)

2009-07-06
 20:38:25

Det är faktiskt min namnsdag..

.. och inte ett Grattis har man fått! Förjävligt!
Hehe, skoja bara. Såg det först nu själv så jag är inte arg/besviken  på nån  =)

Puss
2009-07-06
 18:05:14

SMÄRTA!


En gång i månaden går vi tjejer igenom en period av smärta, humörssväningar, sömnsvårigheter och återigen smärta. Det är fruktansvärt jobbigt. Och självklart kom min sådana period idag, på jobbet, och ingen har nån värktablett. Försökte först utstå smärtan och jobbade vidare. Det gick inte så bra. Höll på att spy i kassan, sådana kramper hade jag. Så min underbara pappa kom och hämtade mig och körde hem mig. Hem till smärtstillande tabletter, värmedyna och sängen. Så fort tabletterna började verka toksomna jag.
Var helt slut.

2009-07-05
 22:24:00

Det vart en lååång promenad

Efter middagen (som idag bestod av pannkakor med sylt & glass) kände jag ett stort behov av att få röra på mig. Jag har ju suttit inne hela dagen utan att ha gjort särskilt mycket så jag tänkte att jag tar väl mig en promenad. Hade först bara tänkt att gå till Kanaan och tillbaka men jag ville mer så jag fortsatte att gå. Det slutade med att jag gått runt hela Grimsta! Var ute i ungefär 1½ timme. Var så härligt! Förutom att jag fått en MASSA myggbett fick jag några fina sommarbilder också. Tänkt vad skönt det är att bo så nära fin natrur! Jag kommer ju garanterat sova gått ikväll!

Vem kan låta bli att finna ro när man går omkring i denna miljö ;



        



På vägen hem var solen på väg ner ;



Och medans jag gick förbi båtklubben passa jag på att kika på pappas ny båt.
Han köpte den idag! Kommer tyvärr inte kunna åka vattenskidor med den... men bättre än ingen båt alls!



Nu blir det lite tv innan jag går och lägger mig.
Och jag håller på att bli tokig på de 100 miljoner myggbett jag fått!!!!

2009-07-05
 17:23:40

Då har man kommit en liten bit på vägen i alla fall!

Har suttit ett par timmar nu och försökt fixa med denna blogg. Det börjar klarna lite i huvudet hur det fungerar men jag testar mig fortfarande fram. Att jag har kommit så här "långt" är nog mest tack vare
http://www.designadinblogg.se/

En jättebra sida om man som jag är nybörjare på det här med alla koder hit och dit =)

Nu ska jag ta en paus från datorn och kanske börja städa lite här hemma!

Vi hörs snart igen!

2009-07-05
 13:39:57

Ha tålamod =)

Då ska jag försöka skapa mig en blogg här!
Det ska bli roligt, men också en utmaning då jag inte kan någonting om koder och allt det nu är...
Så ha tålamod, det kommer nog att ta ett tag innan bloggen blir som jag vill ha den!

Men vi hörs snart
2009-07-05
 12:33:15

Välkommen till min nya blogg!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!