2010-10-30
 22:16:50

Lördag

Det är lördagkväll och sitter helt ensam..
Hade planerat bio med Chris men fick inget svar, läste på hennes blogg att hon inte mått så bra. Då försökte jag få tag på Jeanette för att se om inte vi skulle ta en biokväll. Då fungerar inte hennes telefon! Jag försökte ringa och sms henne i över 1 timme! Jeanette: SKAFFA NY MOBIL!!

Så jag vart hemma, hyrde en film på cdon; The Stepfather. Lite obehaglig att se själv men snyggingen Penn Badgley gjorde det hela behagligt igen! =)



Do I need to say more?...

Annars händer det inte så mycket ikväll.
Just det, glöm inte att ställa tillbaka klockan i natt! Yeah, en extra timme får vi!

2010-10-28
 20:32:29

Ett ord som beskriver min dag..

... PMS.

Efter frukosten kom kramperna, sen blodet och sen ett humör som inte är att leka med. Som ni kanske förstår har detta inte varit en rolig dag för mig. Men jag har försökt att göra det bästa av den. Trots att jag egentligen bara ville ligga i soffan och känna mig tjock och tycka synd om mig själv tvingade syrran mig ut. Och jag är nu glad att hon gjorde det. Vi har haft våra högljuda diskussioner idag (läs. gräl) men det har ju sin lilla förklaring.

Men idag har jag:

1. Köpt mig en jättefin klänning på H & M. Kanske till julfesten och nyår?

2. Fixat en matta till walk-in closeten. Nu ska den bara beskäras.

3. Äntligen köpt Bingo Rimérs bok. En flickfotografs bekännelser. Här ska läsas!


4. Handlat hem mat! När man har en fungerande frys kan man köpa hem frys varor! Så skönt!

Men just nu ligger jag faktiskt och tycker synd om mig själv. Men det tycker jag att jag får göra!

2010-10-28
 08:58:21

Varför?

Varför vaknar man tidigt när man är ledig?!
Jaja, då är det väl bara att sätta igång och starta dagen. Ska iväg till en nyöppnad butik, Homestyle, i Vinsta sen mot Ikea, där jag har sprungit hur mycket som helst de senaste veckorna!

Tapetserade i walk-in closeten igår kväll, och det vart jättebra! Så mycket bättre än vad jag föreställt mig! Så ett stort tack till Camilla D. som är minst lika engagerad som jag är i min renovering och kommer med tips och inspiration!

Nä, lite  frukost på det här och sen börjar jakten på en heltäckningsmatta!

Ha en bra dag!

2010-10-27
 21:44:34

Då har man tapetserat för allra första gån...

foto0208 (MMS)

Då har man tapetserat för allra första gången! Och jag måste säga att jag är grym!! Tack till Syrran som höll rullen medans jag slet ;-)

2010-10-26
 08:56:12

Kan det här misstolkas på något sett? Hur ...

foto0207 (MMS)

Kan det här misstolkas på något sett? Hur kommer det annars sig att dom inte öppnar förrän 9;00?! irriterande!!!

2010-10-25
 13:03:50

Stockholm är bra vackert! På väg till möte...

foto0206 (MMS)

Stockholm är bra vackert! På väg till mötet med psykologen, önska mig lycka till! =)

2010-10-24
 21:08:52

Helgen som gått

Söndagkväll. Snart börjar Beck - skarpt läge på 4:an.
Denna helg har gått fort. Jag har varit ledig (skönt!) och jag har hållt mig upptagen med att fixa och dona i garderoben. Nu är den snart färdig målad. Då ska det införskaffas heltäckningsmatta, garderobsystem, tapet, spegel osv. I går kväll kom syrran över, vi delade på en flaska vin och kollade på film. Vi såg musikalen
Nine med många stora hollywood stjärnor men handlingen var väl så där...
Gillade scenen med Fergie:



Jag och syrran dansa och sjöng denna låt ett tag efter filmens slut om vi säger så ;)

Annars har det inte hänt så mycket. Följde med pappa ut till bromma och till XXL. Fräsch butik men man vart inte dirket på shopping humör..(?) Kanske för att de är Stadiums konkurrenter? =)

Imorgon börjar en ny vecka. Börjar jobba 9:45 och ska vara hos psykologen 13:00. Ska bli skönt att träffa honom igen och sen lämna det hela bakom mig.

Nä, nu börjar Beck. Ha en bra kväll!!

2010-10-23
 17:17:22

Limetto, jättegott med sprite =)

foto0205 (MMS)

Limetto, jättegott med sprite =)

2010-10-23
 11:18:30

Så här ser man ut när man har slipat en wa...

foto0202 (MMS)

Så här ser man ut när man har slipat en walk-in closet! Haha ha

2010-10-21
 19:18:40

MIDDAG!!

foto0201 (MMS)

MIDDAG!!

2010-10-21
 09:03:42

Torsdag 21/10

Idag är en ledig dag. Skönt att få lite distans till jobbet.
I går jobbade jag heldag. Fortfarande känns det lite när jag kommer till jobbet men det har gått riktigt bra. Jag jobbade både i kassan och uppe på plan 3. Jag var inte alls lika spänd som i tisdags och jag känner att jag slappnar av mer och mer. Dock är jag fortfarande känslig. En kille skulle skoja med sin tjej/kompis och gick upp bakom henne och sa; "Hit med pengarna!" och jag känner hur hjärtat börjar slå som en tok. För en sån liten grej! Jag antar att det kommer sitta i ett bra tag framöver. Jag vill ju bara inte att det ska ta över mitt liv. Så imorgon har jag bestämt mig för att börja jobba på entrén igen. Vägrar dock stå ensam. Men chefen sa att jag inte kommer att få stå själv, så det är lugnt. Ska även träffa psykologen på måndag igen.

Jag fick en bränd dvd med händelseförloppet som jag såg igår. Trodde det skulle vara värre att se det hela igen men det gick bra. Lite ångest men på det hela bra.

Idag kommer Jeanette över och vi ska ta itu med min walk-in closet. Känns som allt har tappat sin betydelse, men mitt liv ska tillbaka till det vanliga och jag börjar bli jäkligt trött på kläder i Ikea påsar! =)

Nä, idag ska bli en bra dag!

2010-10-19
 19:59:34

Krishantering

Har precis kommit hem till pappa efter att ha suttit i 2½ timme hos krispsykologen. Just nu är jag bara så trött. Trött på att jag spänner mig och är lite rädd för allt och alla, trött på att det enda jag tänker på är "det som hände" och det är allt jag pratar om. Att jobba idag (även om det bara var 2½ timme jag jobbade) var jobbigt då jag spände ögonen i alla och undrade om de utgjorde nått hot?

Enligt psykologen är det bra att jag pratar om det, att jag bearbetar det. Att jag fyller i alla hål som jag inte minns. Att jag ger mig upp i sadeln igen. Jag kommer att komma över det här. Jag kommer att gå till jobbet även om det känns jobbigt. Jag vägrar bli ett offer! Jag ska komma över det här!
Så är det bara.

2010-10-19
 09:40:32

Bland det värsta...

Igår var jag med om en riktigt läskig händelse på jobbet.
Det kommer 2 män inspringades i butiken, den ena av den skriker; "HAN HAR KNIV, HAN HAR KNIV!!"
Den andra killen springer in bakom kassan, där jag och en kollega står och tar betalt av kunderna. Jag ser att han håller en ihopfällbar kniv i handen och att han försöker få upp den.Sen blir det svart. Jag minns bara att jag tänker; "Ta dig så långt ifrån honom som möjligt".

Han står kvar bakom kassan och jag och min kollega har på något sätt tagit oss till andra sidan av kassan. Hon har telefonen i handen och jag vet inte om hon ringer polisen eller väktarna. En annan kollega, som stog vid rulltrappan, har åkt ner för den med spring i benen.

Det skriks mellan männen som kom inspringades. Nåt om att den ena har knivskurit honom i benet och den andra, han bakom kassa., säger att vi ska ringa polisen. Tydligen har 2 män jagat honom och velat göra honom illa.
Den ena mannen försvinner, eller så är det jag som inte riktigt minns, mannen bakom kassan har lugnat ner sig och jag gör som någon i chock gör. Jag går tillbaka till kassan och tar betalt av kunderna i kön. Tjejen av paret som har stått framför mig när mannen med kniv kom inspringandes, är rädd och vill därifrån så dom betalar och går. När det är lugnt i kassan går jag till rummet vi har bakom kassan för att lugna mig lite. Jag skakar i hela kroppen och tar djupa andetag. jag hör att polisen har kommit och går efter ett tag ut i butiken. Min kollega bryter ihop och går in i rummet jag precis kommit ut från. En annan kollega frågar hur jag mår, jag svarar att jag bara vill därifrån. Hon går och hämtar en annan kollega som kan ta över kassan och jag bara går, stänger in mig på kontoret och ringer mamma. När jag hör hennes röst kommer tårarna och jag tappar talförmågan. Det enda jag får fram är: "man.. kniv.. i  butik.." Hon blir ju skiträdd och nästan skriker "ÄR DU SKADAD?!"

Nä, varken jag eller några kollegor skadades och inga hot riktades mot oss. Han kom inspringades in bakom kassan för att söka skydd mot männen som jagade honom. Men med en kniv i handen som kunde ha skadat oss.

Detta efterföjdes med polisförhör, tårar som kommer och går och oroliga kollegor. Vi fick sitta i konferansrummet och lugna ner oss. Krishantering kontaktades och jag ville bara hem. Mamma och Jeanette kom och mötte upp mig.

Jag mår nu ok. Jag hade svårt att somna och vakna vid 3:30 tiden av att hjärtat bankade i bröstet och jag fick nog lite ångest och låg och vred mig i nån timme. Vet inte om jag drömt något inatt, jag minns det i så fall inte.

Jag kommer att åka in till jobbet idag. Vill komma över det här.
Marc, från krishanteringen kommer att ringa innan jag börjar jobba. Förhoppningsvis kommer allt gå bra och man kommer in i de vanliga rutinerna. Jag är bara rädd för att stå själv i entrén..

2010-10-16
 20:00:10

här bygger vi för fullt! ;-)

foto0200 (MMS)

här bygger vi för fullt! ;-)

2010-10-16
 17:37:58

chokladfestival I LOVE!!

foto0198 (MMS)

chokladfestival I LOVE!!

2010-10-16
 07:51:54

Chokladfestival!

LÖRDAG, UNDERBARA LÖRDAG!
Idag ska jag släppa den stora besikelsen från igår (jag återkommer om det i ett annat inlägg) och bara njuta! Det blir jobb mellan 9:45-16:00 och sen kommer Lisa, kanske Jeanette(?) och sen drar vi till Nordiska Museét och ska gå på årets chokladfestival! MMmmm, I love Choklad <3



SEn blir det nog en lugn lördagskväll med nån hyrfilm och kanske rent utav njuta lite av nyköpt choklad =)

2010-10-14
 21:57:25

Köksbordet

Ja, då har man börjat spackla walk-in closet. Tyvärr verkar min första idé gå i stupet då jag användt ögonmått och som ni alla vet är inte det så korrekt. Men tror jag kommit fram till en plan B. =)

Det är så kul att hålla på! Har ju bott här i 1 ½ år och nu börjat jag äntligen fixa med allt som jag hade tänkt göra i början! Och när man har ett höst projekt tänkar man inte så mycket på att det blir mörkare och mörkare utanför.

Jag var även iväg och köpte ett nytt köksbord idag. Fick dock en smärre chock då den kom upp och insåg att den tog upp hela köket! Hahaha!  Här kommer en bild:



Stor va? ;)

Jag ska ta ner hörnskåpet i källaren och fixa nya hyllor. Stolarna kommer förhoppningsvis imorgon. Och sen ska lite små saker inköpas; matta, gardiner m.m

Jag kommer att uppdatera hur uppgraderingen av lägenheten fortskrider!
Önska mig lycka till!

2010-10-14
 17:31:18

och sushi till middag!!

foto0197 (MMS)

och sushi till middag!!

2010-10-14
 16:09:42

klart det blir en korv och en pizzaslice p...

foto0196 (MMS)

klart det blir en korv och en pizzaslice på ikea ;-)

2010-10-14
 11:54:35

Blod, svett och frustration!

Då var det äntligen torsdag och jag är ledig. Så idag blir det att fokusera på renoveringen. Har nu på morgonen rivit ut alla kvarstående hyllor och nu återstår spackling och till hjälp kommer syrran över.

Men det är ett j***a jobb. Jag har varit nära tårar då plankhelvetet inte vill lossna från väggen. Jag har blåsor på händerna och svetten bara rinner...

Nu tar jag mig en välbehövlig paus och äter frukost medans jag väntar på Jeanette. Så får hon bli svettig! Hehe

Åker kanske till Ikea senare och köper nya köksmöbler. Här händer det grejer! Men det är så kul! =)

2010-10-12
 20:06:22

Powerwalk

Nu ska jag bege mig mot skälby.
En powerwalk till pappa och syrran. Ikväll är det ju
Desperate Housewives och eftersom jag inte har kanal 5 så får man ju ta sig till nån som har det =)
Och så får man lite motion på det, ganska på kombination eller hur?
Måste ju dock klä på mig rejält, det är riktigt kallt ute!




Ha en bra kväll!

2010-10-12
 09:43:10

Renovering pågår!

Då har det börjat. renoveringen av min walk-in closet! Nackdelen är dock att nu ser resten av lägenheten som ett bombnedslag. Kläder ligger i Ikeapåsar, kartonger finns överallt och dammet sprider sig genom lägenheten!
Men det ska bli kul! Mitt höstprojekt är påbörjat!

Men det är mycket jobb. Nu har hyllorna på ena sidan försvunnit, nästa sidan kvar. Sen ska det spacklas, slipas, målas, eventuellt tapetseras en frontvägg, köpa nytt garderobsystem, installera det och sen organisera mina kläder igen. Ååhh, nästan så man blir trött bara av att skriva det! Hur ska det gå att faktiskt göra det?!

Det kommer att komma blider, det är bara det att det finns inga bra vinklar från min kamera..

Jag återkommer!

2010-10-10
 03:43:30

Fyllekäk!

foto0194 (MMS)

Fyllekäk!

2010-10-09
 16:56:08

Let the party begin!

foto0192 (MMS)

Let the party begin!

2010-10-08
 22:43:45

Ytterligare en hyrfilm

Efter en heldag på jobbet ville jag bara hem. Men det är ju trots allt fredag och lite fredagsmys ska det vara!
Så gick och köpte mig lite grönsaker och dipp (försöker ju vara lite nyttig!) och hyrde mig en film.
Eftersomjag är ensam vill jag inte se nån skräckis utan det vart
Familjen Jones.



Den handlar om "diskret reklam". Ha på dig fina och dyra kläder, prylar m.m prata om dem och sen kommer varorna sälja sig själva. Helt ok, 2 av 5 solar.

Nu sitter jag och tittar på
Trapped på 1:an. Tror jag ska lägga mig i sovrummet och se på tv:n istället.
Börjar bli trött...

2010-10-07
 17:31:09

Balkongen är redo för hösten!

Då var balkongen klar! För idag i alla fall. Medans jag höll på kom ju massa idéer och inspiration så det kommer att bli lite förändringar! Men här kommer lite bilder från nu i alla fall;





Kommer att bli mer växter och mycket mer ljus! Det är något som är positivt med höstmörket, man kan tända massa värmeljus!! Me love!

2010-10-07
 16:29:18

Torsdag

Möte upp med mamma och Jeanette för att åka till Bauhaus och plantagen i barkarby.
Jag har kännt mig sugen på att fixa till balkongen nu inför hösten och skulle köpa lite höstväxter.
Förutom ett otrevligt bemötande av personalen på Bauhaus (kommer inte gå in på några detaljer eftersom jag inte vill ödsla energi på sånt, men vissa personer SKA inte jobba inom servicebranschen) kom jag därifrån med lite växter och ska nu börja plantera om.

Här kommer före-bilden;



Inte så fint va? =)

2010-10-07
 11:35:42

Börjar inse att det är höst...

foto0191 (MMS)

Börjar inse att det är höst...

2010-10-07
 07:11:32

vem var det som tyckte att det var en bra ...

foto0189 (MMS)

vem var det som tyckte att det var en bra ide att ta tvättstuga mellan 7-10?! vem var det?!

2010-10-06
 23:00:43

Underbar kväll

Slutade jobbet 19:15, powerwalkade till centralen för att hinna med 19:28 tåget och sen min älskade buss 541:an hem till Lisa. Med mig hade jag 9 bitars sushi och Lisa hade kanelbullar!

Finns det nått bättre än att umgås med bästisen, äta gott och bara snacka skit om allt och alla runt omkring oss?
Jag älskar våra kvällar!



(en gammal bild)

2010-10-04
 22:55:59

Gotta love her!

Jag har sagt det för och jag säger det igen;
Sandra Bullock är bäst!
Hon är underbar!
Hon får alltid mig att skratta!
You just gotta love her!


2010-10-03
 19:24:21

Välkommen till planeten Ebay...

Året är 2300. Planeten ebay är befolkad av gaga-girls och gaga-boys.
Rocken är förbjuden och glömd och bara programmerad datamusik från företaget Globalsoft är tillåten.
Men sen så har vi ju rebellerna
bohemians, som har läst de heliga texterna och bara väntar på att deras ledare ska komma och göra musiken levande igen.

Och detta är huvudhistorien i musikalen "We will rock you". Som ni kanske förstår är handlingen inte den bästa. Den suger helt enkelt. Om det inte hade varit för bra låtar och mäktiga röster hos huvudrollsinnehavarna Bruno Mitso­giannis och Mari Haugen Smi­stad hade jag med största sannolikhet somnat!

Där har ni min kommentar om musikalen
"We will rock you"

2010-10-02
 20:26:15

Lördagkväll



Min kväll kommer spenderas i soffan med en film, ostbågar, mörk choklad och mineral vatten!

Är fortfarande helt slut efter gårdagen. Jag och Camilla var inte hemma förrän 1:30 och sen upp 7:30 för att gå till jobbet. Och att jobba i 8 timmar när man bara sovit ca 6 h är inte roligt..
Men jag överlevde och här sitter jag nu och ska ha myskväll!
(det kommer en recension om We Will Rock You senare)

2010-10-02
 19:16:18

Mat! ;-)

foto0188 (MMS)

Mat! ;-)

2010-10-01
 08:33:18

Efter-bilden

Som utlovat kommer här efter-bilden. Det är kortare, uttunnat, lite mer en "bob".
I like it!!



Ikväll ska vi på jobbet gå på shown "We Will Rock You"!! Ska bli helt sjukt kul. Lite stressigt dock..
Slutar 19:15, catering mat i personalrummet, hinna fixa till sig innan vi ska gå kl. 20:15...
Men men, det är bara på med sminket, slänga i sig maten och dra!
Kanske kommer nåt mobilinlägg senare!
Ha en underbar fredag!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!