2010-03-30
 09:51:31

Så börjar vardagen igen!

Sen jag kom hem i torsdags kväll har jag haft fullt upp! Inte nog med att man vill träffa vänner och familj, så hoppade jag in på jobbet i helgen också. Kände att jag ville det eftersom man förlorat lite inkomst p.g.a resan. Men det var det väl värt!!

Resan till U.S.A var den bästa resan någonsin. Mötte underbara människor, upplevde magiska platser, och såg saker jag bara trodde exiterade på film! Får ni möjlighet att göra en sådan resa gör det!

Och idag är det dags för jobb igen. Det börjar kännas lite overkligt att man varit iväg och gjort och upplevt allt men det är tur att jag har bilderna som bevis. Och facebook så man kan hålla kontakten med alla.

Hörde precis att gröna linjen har strömavbrott... Välkommen tillbaka till Sverige, vill tydligen SL säga!

2010-03-25
 22:54:01

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter 2 helt otroliga veckor!!
Jag borde vara trött men jag går fortfarande på L.A time. D.V.S kl är 15:00 för mig..
Ska dock försöka sova lite. En ordentlig uppdatering kommer samt massor av bilder =)

Ville bara annosera att jag är hemma igen!

2010-03-08
 08:12:04

Resfeber

Imorgon vid den här tiden är jag på väg till arlanda. Resfebern har börjat kännas av på riktigt nu. Men jag tänker på att om 48 timmar kommer jag att vara i Los Angeles =) Helt sanslöst!

Nu på morgonen har jag städat undan i lägenheten för mamma och Jeanette. Dom sk ju bo här under de kommande 2 veckorna. Så lite städat måste det ju vara.
Ska väl börja göra mig iordning. Ska in till stan med Milla och sen möta upp Chris i jakobsberg för en lunch. Sen blir det hem till pappa och Jeanette där det kommer att bjudas på en trerättersmiddag! Är man älskad eller vad?

Få se om jag skriver nått ikväll men annars kommer det att dröja innan det kommer en uppdatering. För jag kommer att ha fullt upp med att träffa nya människor, se nya platser och just det, njuta av solsken och många plusgrader!!! Puss & kram på er alla!

2010-03-05
 10:40:32

Sandra Bullock

Jag älskar filmer med Sandra Bullock. Hon väljer verkligen fimer som får en att bli på bättre humör!
Hennes senaste film The Proposal har en scen som jag bara älskar!
Jag och syrran brukar ställa oss och dansa och sjunga med just för att det är så kul =)



I just love it <3

2010-03-04
 21:13:42

Jag är en intelligent tjej!

Hade medarbetarsamtal med min chef idag. Mellan kl 10:00 - 12:30 satt jag på Palle´s kontor och disskuterade min syn på saker och ting, hur jag känner mig med jobbet, kollegerna, chefen m.m
Jag var spänd att få höra vad han har fått för syn på mig under dom 4 månader som jag har jobbat där. Och jag vart riktigt glad att får höra saker som:

-"Du är jättesnäll och trevlig"
-"Jag är glad att jag anställde dig"
-"Du är en intelligent tjej"

Och som den bekräftelsesökande människa jag är, vart jag riktigt glad! =)
Skämtosido, klart det är kul att höra sån saker om en själv, men självklart var det ju en del som jag måste jobba på också. Och det är något som jag är helt medveten om. Nu ska det bli kul att få testa och utmana sig själv lite grann!

2010-03-03
 07:10:10

Ohhh no!

Alla verkar bli sjuka på jobbet. Igår gick inte mindre än 3 personer hem. Alla med samma symptom; illamående, utmattning, och rinnande näsa. Och jag tänker INTE gå och bli sjuk. Inte nu när det är 6 dagar kvar tills jag åker!

Så nu har jag påbörjar C-vitaminkur. 
Jag tänker inte bli sjuk!
 

2010-03-02
 08:52:52

Om en vecka..

..står jag på Arlanda och väntar på mitt plan som ska föra mig till Lisa!!! Börjar få lite resfeber tror jag, samtidigt som jag har en liten overklighetskänsla över det hela. Inte kan väl ett år ha gått så fort?

Igår var jag ledig och då passade jag på att köpa lite till resan, solskyddsfaktor (20 borde väl räcka?), ett par snygga jeansshorts, samt shampo & balsam och hudlotion. Nu borde jag ha allt till resan. Ska gå igenom packningen ordentligt på fredag. Verkligen packa allt ordentligt!

Efter shoppingen åkte jag hem till pappa. Småkollade lite på tv innan han kom hem. Vart överaskad då de börjat visa "Förhäxad" på kanal 5 på eftermiddagarna. Igår visade dom det allra första avsnittet. Jag och mamma tittade alltid på förhäxad när jag var yngre och vi alla bodde tillsammans. Pappa och Jeanette tittade på "efterlyst" på nedre plan och mamma och jag satt på övre plan fastklistrade framför tv:n. Hehe, det var tider det!

När pappa kom hem hjälpte jag honom att flytta på hans enarmade bandit. Den vägen väl en 100 kg så det krävdes 2 personer. Som tack för hjälpen bjöd pappa mig på middag på food courten i Vällingby. Pappa är ju som förälskad i kinesiskt. Och där har de ju buffé. Han åt 3 (!) portioner! haha. Själv åt jag kycklingspett med pommes med tatziski. Mumsfilibaba =)

Ska snart bege mig in till stan för att möta mamma och Jeanette som kommit tillbaka från Tallin. Ska bjuda dom på brunch. Mamma fyllde ju 43 år igår! GRATTIS MAMMA! Så nu ska jag få fira henne lite grann.

Och ikväll blir det hem till pappa och Jeanette igen. Desperate Housewives börjar ju ikväll!!! YEAH =)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!