2011-12-31
 20:33:34

Nyårsmiddag!

foto0381 (MMS)

Nyårsmiddag!

2011-12-31
 14:10:05

Mamma har blivit bloggare!

Nu har mamma min följt strömmen och blivit bloggare hon med!
Så vill ni lära känna resten av familjen, besök hennes blogg!

www.psykobitchfromhell.blogg.se
 

2011-12-31
 13:52:36

Mitt 2011

Då var den här. Årets sista dag.
Och jag lämnar med glädje detta år bakom mig. Det har inte varit ett lätt år på något sett, men ska man se till det positiva så har jag lärt mig jävligt mycket. Mycket om livets regler, människor omkring mig men framför allt har jag lärt mig känna mig. Mitt 2011 skulle jag nog säga, för min del, har handlat om min personliga utveckling. Och jag gillar den jag är.

Men det har inte bara varit ett tufft år. Jag har haft några av mina bästa stunder detta år också!

Jag har badat med delifiner:


Jag var i Dubai med några av mina bästa vänner:


Jag skaffa mig en båt:


Och varit på massa Danny spelningar:

Vi (jag, Suzz & Nettis) har nog alla gått igenom en liten Danny crush denna sommar!
Fjortisvarning, YES!

Ja, jag har säkert massa andra härliga minnen från detta år. Men det är dessa som är tydligast!

Nu ser jag framåt med en känsla att nästa år kan komma att bli ett av de bästa!
Men i och med att det är ett skott år ska man ju inte köpa hus, gifta sig eller skaffa barn detta år. Men allt annat ska jag minsann göra!!

Ha ett riktigt gott nytt!

2011-12-30
 20:46:21

Vill man vara fin..

..får man se till att fixa det! Sitter just nu med en ansiktmask som ska vara "djuprengörande" och efter den blir det en fuktmask. Synd bara att katterna flyr vid åsynen av mig..
Såå hemsk ser jag väl ändå inte ut!

(VARNING FÖR CHOCK!)




Hehehe!

2011-12-28
 22:47:48

Mys

Så här mysigt har vi just nu:

2011-12-28
 22:16:27

En lång dag

Det är precis vad denna dag varit. Började dagen med att möta upp syrran i Vällingby och gick och klippte oss. Sån skön känsla med nyklippt hår! Sen vidare till Kista där vi mötte upp mamma och kollade in rean. Hittade dock inget speciellt. En mascara och ett par lacktights, thats it. Annars hittade jag ett par jeans och lite smycken men till ordinarie pris. Efter en lång dag i hela 3 köpscentrum (Vällingby, Kista & Sollentuna) vart det en bio. New Years Eve vart det. En av de många filmer då man får in så många stora skådisnamn som möjligt i en romantisk komedi. Helt ok handling, med bra skådispelare. Men känns som man sett detta förr.





Men den fick mig dock på ordentligt fest humör inför lördag! Har ännu inte alla planer fastställda men det kommer att bli en hejdundrandes kväll! Detta år ska avslutas med ett stort pang!

PS. Neliyah gillar inte att jag spenderar så mycket tid framför datorn... Hon visar det ganska tydligt!



Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah, hon är för söt!

2011-12-27
 21:19:29

Dagens ilandsproblem..

Sitter här med en låda paradis jag fått av mormor.
Och det är 2 bitar kvar av första lagret.
Det är romrussin.
Och jag gillar dem inte!
Och reglerna är ju ganska tydliga med det där.
Första lagret ska vara tomt innan man börjar med nästa!

Nån som är sugen?



2011-12-26
 22:59:49

Mellandagsrea..

Idag var det dags. Igen...
Under denna period är det inte kul att jobba i butik kan jag säga.
Innan jul var folk trevliga och glada, även om en del var stressade så gav de ändå ett leende och svarade när man sa: "God Jul". Nu kommer folks värsta sidor fram. Det slits och dras i kläder och ja, allt som går att slitas i. De är inte särskilt trevliga (måste tillägga att inte alla är såna, det bara känns som det), och arbetet känns ganska otacksamt.

Men jag hittade faktiskt en kavaj på halvpriset på Ginatricot. Alltid trevligt! Och jag vägrar att vara en sån otrevlig kund som jag själv möts av. Så jag lämnade säljaren där med ett "god fortsättning". Hon vart ganska förvånad och verkade komma av sig lite innan hon hämtade sig med ett "tack detsamma!"

Det gör så mycket att möttas av ett leende!



2011-12-25
 13:32:04

Bio mee mamma och Syrran!

foto0380 (MMS)

Bio mee mamma och Syrran!

2011-12-24
 00:26:45

Uppesittarkväll

Efter en lång dag på jobbet, åkte jag hem till pappa och syrran för en uppesittarkväll med bingolotto. Vart en riktigt mysig kväll med nån öl, massa prat och skratt. Dock ingen vinst för mig eller syrran. Pappa vann i alla fall en ny lott! Alltid något!

Klockan är nu över midnatt och julafton är här. Jag minns mina barndomsjular. De var magiska. Mamma satt uppe långt in på småtimmarna och fick upp allt julpynt. Innan julafton hade vi bara julstakarna och nått lite pynt framme, men när vi klev upp julaftonsmorgon var hela vårt hem förvandlat till tomtens paradis, med glitter, ljus, prydnader, en klädd gran och julmusiken spreds i huset. Vilka minnen! Vilka känslor!

Nu när man "vuxit" upp är det inte riktigt samma sak längre, vilket är tråkigt. Men jag har fortfarande julstämmning i kroppen. Detta år blir det ju inga julklappar utan det kommer att handla om maten, att umgås med mina nära och kära och återigen maten.Och lite kalle anka på det ;)

Planerna imorgon ser ut som följande;
kl 7:00 : Upp och piggna till och se slutet på julkalendern. Är imponerad på årets kalender faktiskt. Riktigt spännande! Brukar varje år ge det en chans men tröttnar efter nån dag, men detta är följer jag med till slutet.
Sen en dusch innan en god frukost och sen bär det av till jobbet. Yes, du läste rätt, jobbet. Jobbar 9:45-14:15. Hoppas på att hinna hem till pappa innan kalle börjar. Där blir det julmiddag och sen blir det väl hem och ser vad kvällen för med sig!

Söndag ska jag och syrran se filmen "The girl with the dragon tattoo" med mamma och sen träffa mormor och morbröderna. Får bara hoppas på att det inte blir några bråk. De senaste åren har mina jular påminnt lite grann om filmen "Tomten är far till alla barnen". Då menar jag inte att alla undrar vem som är far till barnet utan att de brukar höra julen till med skrik och bråk. Tyvärr har det varit så..
Men men, det är som de säger; Släkten är värst!!

Nu ska jag och lägga mig. Sov gott allesammans och en riktigt, riktigt god jul på er!

2011-12-21
 22:07:17

Nu är de här!

Neliyah & Naalaär här!
Jag vart denna kväll kattvakt åt dessa två sötnosar och ska vara det under jul. Det är så mysigt att ha dem skuttandes omkring här. Just nu är de fullt upptagna med att nosa sig omkring i lägenheten så har därför tagit äldre bilder.
 

Jag var för inte alls så länge sen förfrågad om att "överta" Neliyah & Naala. Jag tänkte mycket och länge på det men det kändes inte riktigt 100%.. Jag är väl helt enkelt inte redo att förbinda mig till något så ansvarsfullt som kattägare!  Men jag älskar dem och det är supermysigt att ha dem till låns! =)

Annars har jag tillbringat dagen i köket med ytterligare en bakdag. Jag och syrran kände att det fanns mer baklust i oss så idag har vi gjort ytterligare några saffranslängor, dock vart dem inte lika fina som i söndags men minst lika goda! Vi gjorde även polkaknäck, som är såå gott! Dock brände jag mig ordentlig på smeten så tappade suget direkt... Kommer ha riktigt snygga blåsor på händerna i morgon!

Ska väl snart röra mig mot sovrummet och sova lite. Kanske kan se fram emot lite morgonmys med tjejerna =)

Just det! Fick ytterligare ett julkort idag! Tack Suzz, för kortet och för hälsningen! Löv yaa 2! Puss

 




2011-12-20
 20:54:11

Julkort!

Då har jag fått årets första julkort!
Ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig själv skickat julkort...
Men det är kul att få!



Tack så mycket mormor, mamma, morbröder och "tanterna i småland", Lotta och Isabell!
En mycket tacksam sak att hitta bland alla räkningar ;)


2011-12-18
 21:46:22

Fjärde advent firas med ordentligt julbak

När jag vakna imorse kändes huvudet dubbelt så stort, tungan satt fast i gommen och jag var omringad och sovande, snarkande kroppar. Som tur var tillhörde dessa kroppar Nettis och Suzz och efter ett stort glas vatten och 2 panodol mådde jag mycket bättre. Vi var igår iväg till Masmo och firade Åsa som fyllt 30år! Det som var tänkt som en middag med vänner i lokal slutade med att 6 tjejer satt i en 1:a med en massa vin! Det vart i alla fall en grymt lyckad kväll!





Och idag är det ju fjärde advent och jag har då bjudit över mina kära vänner för en ordentlig julmys dag. Vi har bakat, pysslat, lyssnat på alla gamla kära jullåtar, byggt pepparkakshus. Och det har varit jättemysigt! Mer såna dagar!!



Den saffranslängan som ni ser i högra hörnet vart så grymt god!!
Kommer helt klart bli ett måste till varje julbak.
Helt underbar!

2011-12-13
 17:19:55

Lucia 2011

Jag vart hemma idag också. Känner mig ena sekunden helt ok för att i nästa få feber med kallsvettningar. Tur man är ledig imorgon så man förhoppningsvis tillbaka på jobbet till på torsdag.

Bestämde mig ialla fall för att åka till morfars grav idag. Han skulle ha fyllt 73 denna lucia. Och det är jobbigt. Men så kommer det väl för alltid vara på lucia i framtiden. Hur mysigt och kul man än må ha det med lussefika och luciatåg kommer det alltid sticka till lite i hjärtat på denna dag. Minnen kommer tillbaka med hur jag och syrran gick luciatåget först på dagis och sen fick morfar en liten kör som sjöng hemma hos honom och mormor. Och jag var så stolt över min luciakrona (visst heter de så?) och morfar berömde oss hur falskt det än var. Vi var ju hans små flickor. Och kommer alltid att vara det. Hans små tjejer.



Kommer för alltid att älska dig.
I går, idag och imorgon.

2011-12-12
 20:56:12

Stackars Farfar

Vet att jag varit väldigt inaktiv här på sistone, men mina trogna läsare verkar vara kvar och det gör mig glad! Anledningen till min inaktivitet har varit många, en av dem är att min dator klappade ihop för några dagar. Men som tur är har man ju kontakter! Sen har jag varit sjukt trött i kropp och själ. Orken har helt enkelt inte funnits..
Idag har jag varit hemma från jobbet, hade feber igår och imorse. Får se om jag jobbar imorgon men det lutar väl åt att jag blir hemma. Känner mig inte helt hundra..

Jag kom nyss hem ifrån Karolinska sjukhuset där min farfar ligger sedan 6 dagar sen. Och jag tycker så synd om honom. Han verkar så liten och ynklig där han ligger. Han är trådsmal och kan inte göra något själv. Idag fyller han 88 år. Anledningen att han ligger på sjukhus är att han för en vecka sedan ramla han ihop i badrummet. Han har då lyckats trassla in sig bakom rören under handfatet och sedan legat där i ca 17 timmar. Under den tiden har han tappat blod från stora, otäcka sår i huvudet. Det var hemtjänst som i tisdags ringde pappa då de inte kom in i lägenheten och pappa fick åka dit för att öppna dörren. Pappa, som trodde det värsta, ville inte ggå in i lägenheten utan det fick vårdarna göra och när de kom in hade de bara utropat;"Herregud, det är blod överallt! Ring ambulansen!" Ambulansen hade kommit och de hade fått slitta bort rören för att få loss honom. Han hade varit ganska förvirrad och hafr massa blåmärken och sår på kroppen.
Idag minns han inte att han ramlat. Han vet knappt vart han är någonstans. Han verkar ha en enorm ångest för att vara ensam. Men på ett sätt är jag glad att han ligger på sjukhus. Där har de uppsikt på honom. Han ligger i en varm säng med folk omkring honom. Han har ju varit ensam sedan farmor dog för 3 år sedan..
Jag och farfar har aldrig haft någon bra kontakt. Han är en speciell människa som är svår att komma nära. Men jag vill inte att han ska vara ensam. Tror dessvärre inte att det är så lång tid kvar för honom. Han lider av dödångest, men säger själv att han inte orkar mer..

Mina tankar finns hos honom, och jag hoppas han slipper lida. Han är ju trots allt min fars far. Utan honom hade jag inte funnits.

Och imorgon är det Lucia. Morfar skulle ha fyllt 73. Det är ett par tuffa dagar jag går igenom just nu...

2011-12-08
 19:37:04

Ett glas champagne på first hotel med Syrr...

foto0366 (MMS)

Ett glas champagne på first hotel med Syrran! Helt okej torsdagkväll ;)

2011-12-03
 11:13:53

Bimbo..

Var iväg på en julfest hemma hos Cicci igår. Väldig trevligt och kul! Med visa mindre roliga aspekter..
Jag har aldrig i hela mitt liv stött på en person som stämmer in så på uttrycket; Dum blondin.
Denna person hade silikontuttar som var upptryckta till hakan, låter inte någon annan prata såvida det inte handlar om henne själv. Hon ska synas, höras och tittas på.
Not my kind of people...

Nä, nu ska jag ut och gå 1 mil. I torsdags sattes en ny Nike tävling igång. Stadium Sergelgatan mot Intersport Sergelgatan. Vinnaren får designa sina egna skor på Nikeid. Vore kul att vinna. Men jag gör det för äran. Det skulle svida att förlora mot Intersport.. Nu kör vi!! 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!