2011-11-29
 20:28:45

Julkänslor

Trots utebliven snö och ett annars ganska vårliknande väder har jag såna julkänslor!! Kan inte få nog av julmusik, ser fram emot julbak, julfix osv. Detta trots att jag inte ska köpa några julklappar iår. Eller just därför? Att slippa pressen med julklappar och faktiskt njuta av stunden. Hur som helst, julkänslorna är på plats och just därför har jag bjudit in mina vänner för en julmys dag. Vi ska baka, pyssla, klä grannen, lyssna på musik, dricka glögg och julmust. Hur härligt låter inte det?! Var just därför inne på Panduro efter jobbet för lite inspiration till julpysslet. Och där hittade jag så att vi kan måla våra egna julkulor.
Ska bli så mysigt!

Just nu är jag så trött att jag skulle kunna gå och lägga mig för kvällen.. Men är som tur är jag ledig imorgon. Dock har jag ju lyckats boka in tvättstugan 7:00-10:00, hur tänkte jag med det..?
Och imorgon kväll ska jag på årets första julbord. Tillsammans med mina kollegor ska vi inta Tyrol på Gröna Lund! Mums vad gott!!


God natt!

2011-11-27
 09:11:36

Första advent!

foto0364 (MMS)

Första advent!

2011-11-25
 22:02:28

Äntligen är den min!

Ni som följer mig kanske kommer ihåg att jag beställde en transparent blus från Nelly för ett tag sen? I alla fall, med den kom ett parfymprov av en så himmelsk doft att jag vart kär! Och nu har gått och köpt mig en sådan. Detta är min nya signaturdoft; La Perla J´aime La Nuit.



Så här beskriver de doften; J'Aime La Nuit - uppföljaren till den underbara J'Aime - personifierar mystiken och kärleken till natten, inlindad i en slöja av hemligheter. Doften öppnar med noter av päron för att övergå till ett blommigt hjärta av ros, jasmin och orkidé. Basen består av kashmirträ och amber.

I LOVE IT <3

2011-11-24
 10:23:53

Tjejkväll på jobbet

Inatt sov jag inte lika bra. Låg vaken med tusen tankar som snurra runt i huvudet.
Menmen, en ny dag är här. Börjar inte jobba förrän kl 12, dock ska jag jobba över ikväll. Vi är ju mitt i en vasalopp vecka på jobbet och ikväll har vi en tjejkväll! Bara tjejer som jobbar, bara tjejer är välkomna in. En kille kommer att närvara, nämligen Martin Stenmark. Så tjejer, kom in!

2011-11-23
 11:05:30

Törnrosa?

Jag har lyckats sova i 12 timmar! Jag kommer inte ens ihåg det hände senast. När jag vakna i "morse", vilket var för ca 30 min sedan, fick jag en liten chock då jag titta på klockan. Men gud vad skönt det har varit! Tror min kropp har behövt det. Och jag har dröm så konstiga/roliga/sköna drömmar. Vakna med ett leende på läpparna. Så skönt!

Idag ser planerna ut som så att jag och syrran ska in till stan och besöka nyöppnade Mediamarkt. Kanske göra några fynd! Sen blir det gymmet för min del. Jag har lyckats hålla mitt träningsschema, 3 gånger i veckan. Även om det inte alltid har varit roligt. Efter det tänkte jag ha en storstädning här hemma. Vore så skönt att ha det gjort, speciellt nu innan julfixet. Är det bara jag som börjar komma i julstämmning? Jag kan knappt vänta tills på söndag då jag kan ta upp mina ljusstakar!

Ha en toppen dag!

2011-11-20
 21:01:54

Sega söndagen

Kom hemrullandes kl 6:00 imorse efter en blöt kväll på stan. Jag och Suzz hamna på Ett Ställe på söder där vi dansa, festa och hade riktigt trevligt. Vi möttes upp av Rami och hans kompis Klas, kanske han hette? Vi drog vidare till Patricia och jag har alltid kul när jag är där. Jag hänger gärna i gaybaren och dansar och har grymt kul helt enkelt. Vart en härlig kväll men dock med några missförstånd.. Men det tänker jag inte gå in på här.

Klev i alla fall upp ur sängen vid 11 tiden. Hade gärna legat kvar ett x antal timmar till men då skulle hela dagen sovas bort, jag skulle inte kunna sova nu ikväll och allt skulle bara bli fel. Så jag och Jeanette åkte till skopunkten för att köpa nya höst/vinter skor. De hade förrutom deras vanliga erbjudande Tag 3 betala för 2 dessutom 20% rabatt. Och det kunde jag ju inte missa! Så nu står 3 par nya stövlar i hallen.
(Hade tänkt visa enbild på dem här men tekniken vill inte riktigt samarbeta..)
3 par stövlar för 639:- Helt ok ;)

Sen hem till pappa för söndagsmiddag. Kryddstark Thaisoppa. Mums! Och efter det över till Pauline för Bingolotto kväll. Dock ingen vinst denna gång.. Men jag känner på mig att det är på gång ;)

Då vi sitter och kollar på Bingolotto kommer nyheten att Lasse Brandeby har gått bort..
Jag har ju praktiskt taget växt upp med Rena Rama Rolf..
Och nu efter en tids sjukdom har han somnat in.
Vila i frid Lasse


Du är redan saknad

27 April 1945 – 20 November 2011

2011-11-19
 12:15:36

Stadium winter jam!

foto0363 (MMS)

Stadium winter jam!

2011-11-17
 23:23:41

Bingokväll

Då vart jag själv igen. Tjejerna har åkt hem efter en bingolotto kväll hemma hos mig. Pauline vart lite dålig nu på kvällen och vi fick vara här istället. Och jag vann faktiskt!! En ny lott.. Men ändå, vinst som vinst ;) (Skulle dock mycket hellre tagit 2 miljonersvinsten som jag var ETT nummer ifrån att vinna..)

Imorgon är det fredag och sen ledig helg!!
Och jag ser fram emot den, riktigt ordentligt också! På lördag ska jag och syrran till Stadium Winter Jam (jobbet bjusar) och det ska bli så häftigt! SEn på kvällen kommer tjejerna över för middag och sen över på förfest. Sen utgång!! Jag vill festa, träffa folk och dansa!
Söndag tror jag blir lugn med ytterligare en bingokväll! Jag vann ju en lott ;)

Nu hör jag sängen ropa mitt namn så jag säger god natt, dröm sött så hörs vi imorgon!

2011-11-17
 10:26:47

Det vart en spontan kväll

Strax efter att jag kommit hem efter bion igår såg jag att Pauline fått jobbet! Så ringde henne och gratta och vart bjuden hem till henne för att fira lite. Sagt och gjort, tog med mig en flaska vin och gick över.
Vart en typisk tjejkväll med vin, snack och skratt blandat med tårar.

Ikväll ska jag över igen men för en bingolotto kväll.
Så håll tummarna för storvinsten nu!

Ska nu göra mig iordning för en jobbdag.
Ha det bra alla söta!

2011-11-16
 12:16:26

Today´s the day

Hade ett grymt gympass med Pauline imorse! Var riktigt skönt, jobbigt och utmattande, precis som det ska vara!
Väntar just nu på att tiden ska gå och att Nettis ska komma över. Vi ska möta upp mamma och åka in till stan för att se den senaste Twilight filmen; Breaking dawn part 1. Ser fram emot det!

Och STORT lycka till till Pauline som ska på anställningsintervju idag!
Jag håller tummarna för dig!

2011-11-13
 09:52:52

Världens bästa far!

Nu är ju inte jag helt objektiv men vill bara passa på att presentera världens bästa pappa!

Kjell-Rune Wollermo.
Min pappa.



Grattis på farsdag!

2011-11-12
 08:51:03

Tröttmössa

Vad jag är trött nu för tiden!!?
Går och lägger mig strax efter 22 på kvällen och kliver inte upp ur sängen förrän kl. 8:00 på morgonen. Vilket innebär att jag har 50 minuter på mig att fixa lunch för dagen, frukost, klä på mig och sminka mig!
Som tur är är jag grym så jag hinner med allt det + skriva detta inlägg ;)

Till frukost vart det ägg & bacon. Till lunch blir det fläskfilé och en bladspenat sallad.

Ikväll återstår att se om utgång står på schemat.
Återkommer om det!

Ha nu en toppen lördag!

2011-11-09
 20:53:00

Lite krasslig

Det vart en jättmysig kväll med Suzz igår. En middag med vin och massa tjejsnack mitt i veckan är inte helt fel! Dock var det skönt att man var ledig idag. Vakna lite sliten av väckarklockan 6:45 för tvättsugan. Det var väldigt svårt att lämna sängen kan jag säga. Men det gjordes, och skönt är väl de så man har lite rena kläder =)

Idag har jag dock kännt mig lite krasslig. Trött med lite huvudvärk som inte riktigt vill försvinna. Hoppas inte jag blivit smittad av Nettis..

Men åkte ändå upp till Vällingby för att strosa runt lite med syrran. Hittade en klänning som jag vart förälskad i och kunde inte låta bli att köpa den.



Snygg, skön & helt ok pris!

Du hittar den på lindex för 249:-

2011-11-07
 08:32:48

Jag är chockad!

Vakna lite sent nu på morgonen men det fungerar ändå. Innan jag hinner reflektera över det slänger jag på mig ett par jeans som i normala fall sitter väldigt tight på mig. Men nu satt de inte så tight..
När denna tanke hinner ifatt mig blir jag nyfiken på ett annat par jeans (som jag gömt längst ner i min brud kista..) Ett par Peak Jeans jag fick för flera år sedan från Mamma´s vän Helena. Jag har nämligen aldrig kommit i dem. Men har inte velat slängs dem. Så det har blivit liggande där. Tills nu! Jag kommer i dem!!! Mina skinnyjeans!! Detta om något ger ju mig motivation att fortsätta min nya livsstil. (Dock fuskade jag igår med godis och ostbågar men till mitt försvar var jag bakis, och jag menar BAKIS!)

Jag ville bara få ut detta meddelande:

JAG KOMMER I MINA SKINNYJEANS!!

2011-11-06
 17:33:09

Känslostorm

Gud, vilken lyckad halloween fest det vart igår!
Hade verkligen jätteroligt och hoppas att alla som var där känner likadant! Det verkade så i alla fall. Dessvärre vart det kanske lite mycket dricka för min del då jag i slutet av kvällen låg och krama toaletten.. Som tur var detta efter att alla gått! Och när jag låg där och kände mig dålig brast det. Tårarna ville inte sluta rinna. Det vart för mycket helt enkelt. Jag vill inte känna som jag gör, men hjärtat och huvudet vill inte riktigt samarbete i denna fråga. Får ta ett djupt andetag och gå vidare. Orkar inget annat. Men det skönt att gråta ut och Suzz torka mina tårar. Tack hjärtat!

Kameran gick inte på högvarv igår, brukar bli så när man har roligt ;)
Men här är några bilder i alla fall!



Vi hade iscensatt badrummet till en mordscen. Blod över väggar, badkar, golv ja, överallt!  Till det spelades spökmusik där inne. Det var knappt man våga gå på toa! I liked it! =)

2011-11-06
 16:20:16

Bakisdag ...

foto0361 (MMS)

Bakisdag ...

2011-11-02
 22:01:47

Besvikelsen..

Skulle nu iegentligen ha suttit i ett fullproppat globen och sjungit med i Rihannas låtar.. Istället sitter jag nu här hemma, besviken och irriterad. Konserten vart inställd. Jag anade inget när 4 kostymklädda män klev upp på scen och greppade micken. "Vi har några väldigt tråkiga nyheter"- börjar han. Först trodde jag att det hela var ett skämt! Att han skulle fortsätta i stilen: "Skoja bara, nä vill bara påminna om att soptunnor finns vid utgångarna.." Vilket dessvärre inte var fallet. Det var bara att resa sig och gå..

Jag förstår att man blir trött/sjuk. Speciellt med ett sådant schema hon har!
http://www.livenation.se/artist/rihanna-tickets

För min del handlar det om denna totala besvikelse! Man har väntat, haft förväntningar, hoppats, lyssnat på hennes musik och fyllts med känslan av att få se henne live. För att sen mötas av detta antiklimax..

Ska nu trösta mig med True blood på svt1. Har man tur får man väl se en lättklädd Alexander Skarsgård!
Om det nu räcker för att må bättre återstår att se..

2011-11-02
 20:21:52

Konserten inställd... Fy Fan!!

foto0358 (MMS)

Konserten inställd... Fy Fan!!

2011-11-02
 19:06:24

Vi är inne!

foto0357 (MMS)

Vi är inne!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!