2011-01-31
 22:23:44

Måndagen går mot sitt slut..

Sitter nu äntligen i min fotölj och småser lite på tv. Har precis kommit ut ur duschen och fått i mig en skål med fil och flingor. Det vart min middag det. Men vill inte äta nått alltför mättande vid denna tid på dygnet. Var nämligen och gymade efter jobbet och därav den sena middagen! Men ack så skönt det är att träna!

Och jag börjar känna av vårkänslorna! Det är så härligt när man ser snöhögarna smälta långsamt bort, solen skiner på dagarna och jag mår bättre! Jag börjar nästan planera in en vår stadning här hemma. Byta ut gardiner och liknande. Och imorgon är det februari! Skit vad tiden går, snart är det alltså alla hjärtans dag, påsk, min födelsedag! Ok, nu går jag tiden lite i förväg men ändå!

Får se om det blir nån utlandsresa med tjejerna i mars? Vore riktigt kul!
Ja, där var några av tankarna som far runt i huvudet just nu men nu tänkte jag njuta lite framför tv:n innan sängen!
Hörs snart!

2011-01-30
 18:00:18

Söndagssysslor

Efter en fantastisk frukost kom pappa förbi och hämtade upp mig och Jeanette och så åkte vi vidare till Ikea. Där köpte jag en Benno DVD-hyllaför alla mina DVD:er. Och Tror det eller ej, men jag har fortfarande inte plats för mina DVD:er. Filmtokig nån? =)

Sitter nu och tittar på en film faktiskt och avnjuter rester av gårdagens tacosmiddag (som vart en underbar tjejkväll med massa snack och spel, som bland annat slutade med att jag fick ordet "Flensost" skrivet på magen...Fråga inte mer om den saken...). Och medans jag sitter här med min gudomligt goda middag har jag två tvättmaskiner igång i tvättstugan. Jag har diskat och småplockat här hemma så lägenheten är i ganska fint skick till jobbveckan nu. Och när tvätten är färdig tänkte jag ta mig ett fotbad och använda lite av mina nya produkter!

Det är så skönt med fräscha fötter!

2011-01-30
 10:12:06

Söndagsfrukost!!

foto0257 (MMS)

Söndagsfrukost!!

2011-01-29
 21:24:38

Mmmm... Malibu cola ;-)

foto0256 (MMS)

Mmmm... Malibu cola ;-)

2011-01-29
 15:05:49

Taco-kväll!

Har precis kommit hem från city gross och har nu frys och kyl fulladdad med mat! Och en del av den maten ska jag och mina bästa äta ikväll. Det bjuds nämligen på Taco-kväll här hemma senare! Så god mat, underbart sällskap och lite dricka på det, kan det bli bättre? ;)

2011-01-28
 19:30:46

Home Sweet Home

Då var man tillbaka från en skön kryssning med de bästa! Har haft en underbar shopping tripp till Tallin, dock inte så många söta killar (såg vi nån?!), Hade även en diskussion med en estländsk tjej som är så avundsjuk på oss svenskar som har så många snygga killar här. Hon var ihop med en svensk från Lund och hon sa de "att skulle de skita sig med sin kille skulle hon ändå skaffa sig en svensk kille, för de är så välvårdade". Och jag får lov att hålla med henne.

Men som sagt, det vart en del shopping. Men med deras priser kan man ju inte låta bli!
För ca 350 kr fick jag;


Massa hår- & hudvårdsprodukter


Fotvårdsprodukter + en del mat och dryck som i dagsläget är uppätet och uppdrucket.

Jag passade också på att köpa en parfym av mitt favoritmärke; Escada!


Mina färdkamrater! <3

Avslutar detta inlägg med att återigen gratta Chris & Jonas som tidigare idag vart föräldrar till en underbar tjej!
GRATTIS!

2011-01-26
 14:26:04

Jeanette får spel över signalfel på tunnel...

foto0255 (MMS)

Jeanette får spel över signalfel på tunnelbanan. Hoppas vi hinner till båtens avgång...

2011-01-25
 19:48:02

Det vart en biokväll!

foto0254 (MMS)

Det vart en biokväll!

2011-01-24
 21:15:58

2011-01-24

Då har även måndagen gått. Skönt, en kort arbetsdag imorgon sen drar vi på onsdag! Har precis betalat räkningarna, dyr månad.. Men men, nu struntar vi i det, får väl skipa att spara denna månad? Jag ska njuta ialla fall.

Nu sitter jag och tittar på filmen "Remember me" med Robert Pattinson och Emilie De Ravin. Har sett den en gång förrut och den är grymt bra. Slutet är så oväntat att hela filmen får en ny vändning. 5 av 5 solar, helt klart!

Nä, om man ska börja ta itu med packningen? ;)

2011-01-23
 20:17:28

Veckan som gått!

Då har ytterligare en vecka gått, den långa jobbveckan. Men nu är det bara 2 arbetsdagar kvar sen drar jag, mamma, syrran och Suzz mot Tallin! Ska bli så kul! Är redan på festhumör =) Och att jag är ledig ons-söndag gör det ju ännu bättre! Då kan jag ju kanske hinna med lite fest både i land och till havs.

Vad har hänt i veckan då? Inte så mycket. Var iväg på en Nike clinic i onsdags morse. Lite träning, lite information om Nike´s nya skor och lite nya träningskläder till mig! Mycket välkommet då, när jag nu tränar 4 gånger i veckan behöver tvätta hela tiden för att ha kläder till gymmet. Apropå träning så känns det jättebra. Jag känner hur flåset blir bättre och att kläderna sitter bättre men jag har en bit kvar. Som tur är, är det en bit kvar till sommarn när bikinisäsongen tar fart. Men man blir ju så motiverad när konditionen blir bättre! Det gäller bara att utmana sig själv lite. Klarar man av att springa i 25 min, testa 30 min nästa gång. Det tänket fungerar i alla fall för mig! Bra musik i Ipoden är ett annat bra tips när det gäller träning.

Ja, nu börjar Solsidan så jag återommer snart med vad som händer i mitt liv (som Jess)!
Ha det bra!

2011-01-16
 18:08:59

Här har ni de nya mästerkokarna!

Har precis lagt in den vegetariska lasagnen i ugnen och jag kan knappt vänta tills de 30 minuterna har gått. Dofterna, färgerna dom går inte att beskriva! Inte ens bilden gör den rättvisa!



Inte en av mina bättre bilder men men...

Och här har ni de stolta kokarna;



Snart får vi äta! =)

2011-01-16
 11:46:30

Vilodag - knappast!

Söndag är en vilodag för de allra flesta. Men inte för mig. Inte idag i alla fall! Visst, jag tog en sovmorgon men nu sätter dagen igång på riktigt. Jag ska städa lite här hemma. Sen bär det av till gymmet. Känner att jag äntligen har funnit lite motivaton till träningen och då gäller det att passa på! Sen vid 16 kommer Lisa förrbi. Vi ska äta middag tillsammans och blir nog även nån film. Bara jag inte missar säsongenpremiären av Solsidan kl 20! Som jag har längtat!



2011-01-15
 21:04:34

Det är inte varje lördag..

.. som man bestämmer sig för att dra och träna kl 18. Men efter att ha varit inne hela dagen och inga planer för kvällen lät det som en bra idé. Och det var det! Det var länge sen som jag hade ett så bra gympass! Jag hade energi och verkligen gav allt! Körde både kondition och styrka. Och nu får jag betala priset, ligger helt utslagen i soffan och kollar på Fångarna på Fortet. Så det blir med andra ord en lugn lördagskväll, lite tråkigt nu när man äntligen är ledig men samtidigt skönt. Kanske kan unna mig lite jordnötsringar som ligger i skafferiet nu när man tränat så? ;)

2011-01-13
 20:37:04

Åhh, underbara torsdag!

Börjar dagen med en sovmorgon, bara det är ganska underbart. Att sen åka och mötta upp mamma för att åka in till stan för lite shopping är bara bonus! ;) Jeanette sov över hos mig efter vi varit på bio igår. Vi såg "The tourist" med Angelina Jolie och Johnny Depp. Bara Johnny Depp var värt pengarna. Annars var filmen ok. Hade velat ha lite mer action. Men den får 2½ sol av mig, bättre än det ynka 1 poängen av metro i alla fall!
Åter till shoppingen. Jag kom hem med:

1 par jeansleggins
 2 par örhängen
 1 halsband
 en hoodtröja
 2 sköna trosor
 4 lite längre tunikor
och 1 par tights!

Älskar shopping <3

Vart även en lättare lunch med mamma och syrran, hur mysigt som helst. Att pappa senare vill träffas i Vällingby och äta på foodcourten skadade inte! Så sushi till middag vart det! Inte så pjåkigt det heller.

Nu har jag städat lite här hemma (tro mig, det behövdes) och om nån av er arma själar därute känner för att komma och fixa disken så är ni mer än välkomna!

2011-01-08
 21:05:20

Såå sexy! ;-)

foto0250 (MMS)

Såå sexy! ;-)

2011-01-07
 21:16:55

Rea...

Idag startade halva reapriset på jobbet. Behöver jag säga mer?
Hopplöst, så känns det när man står där och vill städa för det ser fördjävligt ut.
Irriterande, en känsla som uppkommer då folk inte har någon form av vett i skallen när det är rea.
Uppgivande, varför ska bry mig när ingen annan gör det (förrutom personal).
Nä, nu ska jag släppa jobbet. Tills imorgon då det sätts igång igen.

Har precis bokat en bowlingbana för imorgon! Ska bli så kul! Inte för att jag är särskilt duktig, utan för att få umgås med vännerna, få göra bort sig, för de supersnygga bowlingskorna!! ;)

Ni hejar väl på mig?

2011-01-06
 20:04:21

Bio!

Efter att Jeanette fått andra planer åkte jag och mötte upp mamma i Vällingby. Sen åkte vi vidare till Kista för att se filmen Easy A. Helt ok film, dock kände jag mig som den äldsta personen i rummet! Jag menar allvar, hela salongen var fylld med 12 åringar! Sådana som fyller upp behån med strumpor, bomull eller vad de nu har hemma. Såna som börjar fnissa hysteriskt och vifta händerna över ögonen när de ser 2 killar pussas i en scen. Det var länge sen jag kände mig såå gammal!



Åter till filmen. Bra amerikansk ungdomskomedi. Handlar om hur ett rykte kan förstöra när det var tänkt att hjälpa en vän. Som sagt en ok film. 2½ sol av 5.

2011-01-05
 21:36:37

Bikram Yoga

Ja, nu när jag mår bättre ska jag väl sätta igång med mitt träningsår 2011. Nyårslöftet är ju att jag ska hålla mitt gymschema (mån, tis & fre) men jag känner att jag vill göra nått annat också. Och jag har ju varit sugen på att testa Bikram yoga förrut och nu är det kanske dags! Har läst om ett ställe på söder som erbjuder 10 dagars provapå kort för 350 kr och då får jag träna yoga hur mycket jag vill! För er som inte vet så är bikram Yoga en yoga om utövas i ett uppvärmt (40 grader) rum. Man svettas som en tok! Och jag tror det kan vara nått för mig!

2011-01-02
 21:04:28

Emotionell störning?

Jag vet inte om jag bara är extra känslig nu när jag är sjuk eller om jag bara är känslig. Satt nämligen och kollade på den tecknade filmen Upp som jag fick av Jeanette i julklapp. Och jag började gråta! Tyckte det var hur sorgligt som helst att se ensamma farbror Fredriksson se tillbaka på sitt liv tillsammans med sin livspartner Ellie. Hur dem mötes som barn och sen levde sitt liv tillsammans tills hon vart sjuk och han fick fortsätta livet utan henne. Hur han bestämer sig för att försöka uppfylla hennes högsta önskan. Hur han fortsätter att prata med henne som om hon vore där...
 Hur sorgligt som helst!


Som tur var var det också mycket humor och skratt, spänning och vänskapsband som knöts under filmens gång. Så jag bölade inte under de hela 93 minuterna! Jag gillar filmer som berör.
 4 solar av 5 får den av mig.



2011-01-02
 14:48:48

Då var källarn tömd

Pappa och Jeanette var här och hjälpte mig med att tömma källaren. Hade inte klarat det utan dem kan jag säga!
Men det gick ganska fort och det känns skönt att ha det gjort! Nu har jag bara ångest för hur balkongen ser ut och bara tanken på att det kommer att se ut så de närmsta 3 månaderna får mig att rysa!



Tur att jag har en inglasad balkong för annars skulle jag ju vara tvungen att ha skiten i lägenheten!
Usch, så det ser ut...

2011-01-02
 10:37:39

Sjukare än sjuk...

Hatar att vara sjuk. Man får inte sova ordentligt, andningen är ansträngade och som vanligt när jag har feber blöder jag näsblod om vartannat. Inte känns det bättre av att veta att jag måste tömma källarförrådet idag. De ska renovera källarn och tömmer jag inte så slänger dem allt. Att man inte gjort det tidigare...
Men har ju inte velat ha massa prylar här uppe under jul och nyår..

Hatar att känna mig så här hjälplös som man gör när man är sjuk...



2011-01-01
 21:12:21

Startar det nya året med att bli dunderförkyld...

Redan i torsdags fick jag feber om kommit och gått lite som den har velat. Jag har tagit Ipren och hoppats på det bästa inför nyår för fira det skulle jag göra! Och det gick bra. Jag tog lite medicin och kunde avnjuta en jättegod middag med Suzz,, Nettis och Carolina. Hade de jättemysigt här hemma och sen begev vi oss hem till Kim i barkarby. Där firade vi tolvslaget och hade riktigt kul. Och när vi sen vart erbjudna skjuts hem till dörren passade det perfekt! Var väl hemma här vid 2:30 tiden ungefär.

Och när jag vaknade imorse var det kört! Huvudvärk, täppt näsa och en kropp som gjorde så ont att det krävdes samma ansträngning som att bestiga Mount Everest för att kliva upp ur sängen!
Så första dagen på år 2011 har jag spenderat framför tv och kollat på nästan hela första säsongen av True Blood.
Stort tack till Jeanette som diskade och plockade undan från gårdagen.

Hoppas ni alla har haft en bra start på året!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!