2011-09-30
 21:53:52

Shopping freak!

Jag är på sånt shoppinghumör!!
Och jag får inte. Får verkligen inte!
Det är åtminstone vad jag försöker få in i huvudet. Det lyckades inte helt, om jag ska vara ärlig.
Detta har jag under kvällen klickat hem från webshoppen:


 

Syrran ska få den ena. De kosta ju bara 29:- på http://rutstore.se/ Passa på!



Även denna blus kommer hem till mig nästa vecka! Eftersom jag hade massa erbjudanden från Nelly så fick jag den för bara 159:-. Det går ju inte att säga nej till. Eller hur? (Håll med mig nu så slipper jag få skuldkänslor..)

Men jag vill ha så mycket mer! Titta vad fina:





Vill, vill ha! Mycket vill ha mer som man säger!

Hahaha, nej nu ska jag stänga av datorn så jag inte förstör månadsbudgeten allt för mycket =)
Ha en underbar fredag

2011-09-28
 21:49:17

Here we go again!

Då har det brutit ut. Min förkyldnings baskelusk som spökat i kroppen min i flera veckor. På ett sätt är det väl skönt att det äntligen kommit och kroppen kan slåss mot den ordentligt men när man vaknar med sprängande huvudvärk, täppt näsa och en smärta i kroppen som gör att man inte kan röra på sig, då vill man bara döö!!

Men som tur var, var jag ledig idag. Synd bara att jag missade afterwoken som var planerad. Men orken fanns inte. Bättre att kurera sig så man slipper sjukanmäla sig imorgon.

När jag tog mig upp ur sängen, kl 10:32 (?!), mådde jag piss. Åt lite, mådde lite bättre. Så jag ringde syrran och tänkte ta mig en runda på mediamarkt (behövde ett nytt Norton Antivirus) samt kolla runt lite. Det slutade med att vi gick runt i 3 ½ timme. Inte undra på att man var jättetrött när man kom hem. Men har hittat lite smått och gått. Har varit på sånt shopping humör på senaste tiden.. Farligt farligt men härligt härligt! =)
Kan väl visa en bild senare, färgen måste bara torka först.

Måste även rekommendera en film som ALLA borde se. Jag har aldrig garvat så mycket på en biograf (och jag går ofta på bio..)! Crazy, stupid love!! Så härligt rolig. Feelgood film. SE DEN!



2011-09-21
 20:35:24

TV-kväll!!

Som jag har längtat!
Det är onsdag, lilllördag och min tv-kväll!
Vi börjar med Bonde söker Fru. Jättegulligt program, där man sitter med ett leende avsnittet igenom. Och skrattar till alla konstiga kommentarer som sägs. "Men du vill öva på att göra barn?" Hahahaha
Efter det är det dags för Hawaiian Five-O. Lite ögongodis i exotisk miljö är aldrig fel!
Och sen kommer favoriten - True Blood!! Med svenske hunken Alexander. Drömma får man väl? ;)

Ikväll står det dock mellan Hawaiian Five-O och den svensk-danska kriminalserien Bron som har premiär ikväll kl 21. Men jag kör nog mitt lilla schema och hoppas på att Bron går på svtplay senare!

Så ser min kväll ut tillsammans med lite grönsaker och dipp. Och bubbelvatten!



Nu kör vi!

2011-09-19
 20:36:10

När suget kallar

När jag gick ifrån jobbet vart jag så sugen på grillkorv. Jag kunde inte sluta tänka på det. Hela resan från Hötorget till Hässelby vattnades det i munnen på mig. Och nu sitter jag här och njuter.



Mums Fallibaba!!

(Även om ser typ rädd ut så är det gott jag lovar!)

2011-09-18
 21:52:41

På väg att bli sjuk?

Ja, det är så det känns. Men det skulle ju inte förvåna mig. Nästan alla på jobbet går omkring och snörvlar och inte blir det bättre av att man tillbringat helgen med Pauline som är tokförkyld. Hennes son började på dagis för några veckor sedan så det handlar ju inte om några vanliga förkyldningsvirus utan muterande monster virus..



Just nu ligger jag i soffan helt orklös, ont i kroppen och fryser..
 Nä, nu får det räcka med negatva tankar!
Vi börjar om;

Jag ligger i soffan i min underbara Onepiece och har ett tiotal värmeljus tända (det är det positiva med höstmörkret, levande ljus!) och har en underbar söndagskväll med allt det innebär!

(Det gäller ju att tänka positivt, jag har hört att det ska hjälpa)

=)

2011-09-18
 09:32:59

Söndag!



Vaknar upp denna morgon med en underbar känsla i kroppen! Jag mår bra, känner mig toppen och är på ett jättebra humör =) Det bådar gott för denna dag! Nu mot jobbet!

2011-09-16
 19:38:48

Ska nu hem till Pauline och träffa 9 vecko...

s__9be0 (MMS)

Ska nu hem till Pauline och träffa 9 veckor gamla freja! Undrar om hon får plats i väskan.. ;-)

2011-09-15
 21:55:15

Tjockisvarning!

Det är livsfarligt att ha sin mamma boende hos sig! Inte nog med att maten är klar när man kommer hem grån jobbet, vilket ioförsig är väldigt skönt.., så finns det en massa gott hemma. Chips, läsk, ostbågar..
Och jag som inte har någon viljestyrka! Det är därför jag sällan köper hem sådant, men nu finns det ju här i alla fall..Hur ska detta sluta?!



Det är tur att man börjat träna lite igen! Denna vecka har jag varit och simmat 3 gånger och imorgon blir det nog en powerwalk innan jobbet. Att komma iväg till gymmet har inte blivit av men det kommer säkert det också!

Så man kan jobba av lite av dessa extrakilon ;)

Imorgon blir det en heldag på jobbet och sen är det även jobbhelg, dock den korta av dem.
Kanske orkar man hitta på nått ändå?

Kram på er! 

2011-09-13
 21:11:20

Körkort?

Jag har helt allvarligt börjat fundera på att skaffa ett körkort.
Kan det komma att se ut så här:



Låt oss hoppas på något annat senario...
Nä, men det känns somom tiden är kommen. Jag vill ha körkort, så det är nästa av mina mål. Jag ville förra året vid denna tidpunkt skaffa mig en båt och i april köpte jag mig en. Kan vi hoppas på samma tidsrymd?
=)

2011-09-13
 20:41:14

Har blivit sambo!

Fick mig ett samtal igår efter jobbet. Jag skulle tydligen bli sambo för några dagar =)
Mamma har brytit upp med mormor och behövde komma ifrån några dagar.
Så nu sitter mamma och jag i soffan och kollar på "Idol".

Mys!

2011-09-07
 20:36:00

Vilken sk*t dag!

Det har har varit en av det värsta dagarna på länge! En sån där dag man inte borde gått upp ur sängen över huvud taget! Dagen började ju med att det inte vart någon simning och att åka fram och tillbaka till jakan utan mening är ju inte favorit sysselsättningen om man säger så..

Sen gick det bara utför. Jag har varit på sånt dåligt humör idag att man kan ju undra om det inte var PMS. Ingen ork och bitchigt humör. Lättretlig och allmän pissdålig inställning till allt! Och sån är inte jag i vanliga fall. Jag är "se det från den ljusa sidan", "vi gör det bästa av sistuationen", dessa är motton jag lever efter.. Men FUCK THAT!

Nu ska jag slänga täcket över huvudet och hoppas på en mycket bättre morgondag!!!

2011-09-07
 10:14:59

Irriterande!

Gick man upp tidigt imorse för en simtur innan jobbet. Så kommer man dit och då är det inte öppet för oss motionsimmare förrän 15:30 p.g.a nått jippo! Här kunde jag haft världens sovmorgon men istället spenderade jag 1 ½ timme på bussar! Sjukt fruststrerande!!

2011-09-06
 21:51:41

Vilken dag!

Nyss hemkommen från stan efter en biokväll med syrran och även mamma denna gång! Vi gick och såg "Försvunnen", den nya svenska thillern om en kvinna som kidnappas i de skånska skogarna. Kjell Bergqvist var riktigt bra som psykopat.





Det är en av mina mardrömmar. Att nån ska ta en, göra en illa. Usch, fy och blä!
Men helt ok filmhandling.

Hade tänkt att åka och simma i morse men när klockan ringde ville inte kroppen riktigt. Sen hade jag fått ett avi från posten att jag äntligen fått min Marilyn Monroe plansch! Och då var jag ju mer sugen på att gå och hämta ut den och få upp på väggen än att gå och simma! Texten hade jag fått veckan innan så det var bara att sätta igång och det vart så bra! Och simningen får jag ta igen imorgon =)

Och på jobbet händer det grejer där med! Första veckan då det bara är jag kvar.. (mina Camillor har ju antingen fått barn eller slutat för ett annat arbete) Men igår fick jag träffa min nya "partner", Carro. En jättegullig tjej och jag tror verkligen att vi kommer att fungera bra ihop. =)

Nu sitter jag framför tv:n och tittar på "House".
Men snart blir det sängen!

2011-09-06
 10:28:58

Efterbild! Nu är det bara att lägga golv s...

foto0334 (MMS)

Efterbild! Nu är det bara att lägga golv så är hallen klar! Och det blir så himla bra!! =)

2011-09-06
 10:04:20

Förebild!

foto0333 (MMS)

Förebild!

2011-09-03
 23:45:12

Ni är först! Jag är kär! Här är min fästma...

foto0329 (MMS)

Ni är först! Jag är kär! Här är min fästman; zäta!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!