2010-01-31
 20:12:32

Då var det fixat!

Då var allt fixat inför resan till USA. Jag har försäkringspapperen, godkänt ESTA-intyg, resan är betald och fickpengar har jag sparade! Det enda som strular är att Trek America inte kan hålla ordning på sina räkningar. Enligt dom har mina pengar inte kommit in men jag har en bekäftelse som säger att pengarna har kommit fram. Men dom skulle dubbelkolla imorgon och höra av sig till Lisa, det är hon som har kontakten med dom. I början fick jag lite panik, det handlar ju om en hel del pengar, men efter att ha pratat med Lisa och mamma är jag övertygad om att det kommer att lösa sig.

Så om 37 dagar åker jag till Los Angeles! Då har ett år gått sen jag såg Lisa. Helt sjukt att tiden har gått så fort. Jag har inte sett henne på ETT år. Men det är väl så med äkta vänskap, det kan gå hur långt tid som helst, vara hur många mil som helst mellan, men vänskapen består. Då vet man att man hittat en vän för livet =)


2010-01-22
 20:44:50

Hjälp Haiti

Nu har jag skänkt 100:- till Haiti.
De kan de flesta.




Hjälp till du också.
SMS:a Haiti50 till 72955 för 50kr
Haiti100 för 100kr.

2010-01-22
 18:40:16

Med framtiden i sikte..

Jag har tagit det första steget.
Nu har jag snart två kataloger hemma om distansutbildningar.
Nu har jag skrivit kontrakt med Stadium och jag har en 75% fast tjänst med ett väldigt tilltalande schema och jag skulle utan problem ha tid till att ha en deltidsutbildning på distans. Jag känner att det är kanske något som jag är redo för. Att påbörja studera igen. Sitter just nu med NTI Vux katalog i knät och blir inspirerad.
Eftersom jag vill starta eget spa nån gång i framtiden kanske man ska läsa företagsekonomi A, rättskunskap, organisation och ledarskap osv. Det byggs ju på allt eftersom.

Mitt jobb på stadium är bra, jag trivs och arbetskamraterna är jättebra. Men jag känner att jag måste utvecklas, som person. Jobbet på stadium utmanar inte mig på det sättet jag behöver. Jag vill sätta igång hjärnan nu. Plugga, lära mig nya saker, utmanas!

Så till hösten kommer jag att börja plugga på distans. Jag skulle kunna börja nu men jag har resan till USA, sommaren och alla planer på gång.
Men i höst då jäklar!!

2010-01-22
 17:38:32

GOODIEBAG!!

Äntligen har jag fått min goodiebag från katrinsgoodiebag.se!
Jag vann ju redan den 16/12 men p.g.a "tekniska fel" så har den inte kommit förrän idag. Jag fick ansiktsprodukter från CCS i serien
Demons & Angels.



Jag fick exfoliating face wash, foaming face wash, clean away cleanser, hydrating face gel och lipshine! Klart jag är nöjd över min goodiebag =) Ska testa produkterna ikväll men jag har redan provat lipshine och den var riktigt bra!

Nu sitter jag och väntar på att min fiskgratäng ska bli klar. Det är första gången jag själv testar att göra den men jag har följt Inger´s recept och den ser riktigt god ut. Och för en gångs skull tänker jag faktiskt äta i köket! När man bor själv är det lätt hänt att det blir en vana att sitta och äta framför tv:n men ikväll sitter i i köket.

Nu ringer timern så nu ska det ätas!

Bon appetít!

2010-01-20
 22:31:33

"The 4 things men hate about sex"

Det har varit mycket prat idag om bloggarna Frisky och Manolith som har gjort en varsin lista över det 15 mest irriterande egenskaperna ens flickvän/pojkvän har. När jag läste dessa inlägg såg jag även denna lista skriven av Phil Dotree. Tyckte den var lite rolig så jag har översatt den (med lite hjälp av google translate..) och här kan ni nu läsa den! ( Måste klargöra att den är skriven av en kille; Phil Dotree)

"Killar älskar sex. Det är programerat i våra hjärnor. Jag säger inte att kvinnor inte älskar sex, alla älskar sex. Det är ju sex. It´s awesome! Det känns som ett biologiskt mirakel ibland.

Naturligtvis betyder det inte att alla älskar allt om sex. Ta en titt på fya saker som män egentligen inte gillar.

1. Penisskada.
Beroende på position kan penisskada vara en mycket verklig möjlighet under sex, speciellt när kvinnan är ovanpå. I princip kan ett misstag innebära hela kvinnans vikt ner på en 15 cm (genomsnitt) köttbit utan verklig inre stödstruktur.
Vrickad penis är en ganska vanlig sexuell skada, och om någon kille läser det här lägger han garanterat benen i kors. Det är omöjligt att inte överväga möjligheten ibland under sex, speciellt när det är riktigt nära en olycka och hela våran penis´s liv "flashes before our eyes."

2. Förspel.
För killar är förspelet riktigt onödigt, det är som att jämföras med att sakta, sakta skala av en banan. Vi skulle hellre få skalningen över så fort som möjlig och njuta av att äta bananen.  Massor av killar är helt omedvetna om hur viktig  förspelet är för kvinnor, eftersom det helt enkelt inte finns någon mekanism i hjärnan att jämföra med det. Vi förstår inte hur förspel skulle kunna göra sex mer njutbart, eftersom själva sexet är den viktigaste delen av hela dansen. Vi är varelser av orgasm, och utan en hel del träning kan förspel verka ganska förvirrande för våra enkla sexuella hjärnor.

 3. Kondomer.
 Vi gillar kondomens funktion, och de bör användas vid sexuell aktivitet. Det är bara det att de tar bort en del av känslan vid sex. Tänk er själva att slå in slidan i en Walmart påse före sex, så får du ett hum på hur det kan kännas att ha sex med kondom.

Vad som är ännu mer irriterande är kondomföretagen och deras produkter med slogans som "feels like wearing nothing". Ingen produkt har ännu känts som om man inte hade någon kondom på sig. Vet ni vad som känns som om man inte hade någon kondom på sig? Att inte ha någon kondom på sig!

4. Att bli nekad
För killar består en stor del av det sexuella livet av att bli nekad, att höra av kvinnor att de inte är på humör, att det inte är rätt tidpunkt, kanske i morgonkväll?, etc. Det kan vara pinsamt att ta första steget till sex, bara för att bli nekad. Men det är en del av att vara kille och har en löjlig, förvirrande och konstant sexdrift. Ibland vill inte kvinnor ha sex med dig (för mig handlar det om ca 100 % av tiden) och du kan inte bli upprörd över det.

Tyvärr, för att få ha något sex alla, måste man bli nekad i tid och övertid. Och man kan verkligen börja känna sig som en skitstövel bara för att man föreslår några gamla hederliga sexknep. Vi kommer över det, för att sex känns riktigt, riktigt bra. Men gör oss en tjänst: om du och när du nekar oss, gör det på ett sätt som kompletterar våra penisar. Till exempel: "Jag skulle verkligen vilja ha sex, men din penis är alldeles för stor. Kanske imorgon om din penis är mindre då." Vi kommer verkligen att uppskatta det."

Skriven av Phil Dotree 10:30, tisdag 12 januari, 2010
http://nanok.com/15i/

2010-01-19
 21:26:15

Baby turn around and let me se that sexy body go...

Nostalgitripp!!
I helgen satt jag och Jeanette i soffan och såg filmen "Guess Who" med Ashton Kutcher. Och i den filmen spelar dom låten "Bump bump bump" med B2K. Några som minns dom?
I alla fall, sedan dess har jag gått och nynnat på låten så nu var jag ju tvungen att leta fram den!



Jag tänker alltid på en gammal skolkamrat, Maria, när jag hör denna låt. Hon brukade sjunga den tiden mellan lektionerna. Och ibland under lektionerna!

"So Baby turn around and let me se that sexy body go
BUMP BUMP BUMP!!"

2010-01-18
 20:33:27

Vart lite sugen..

Så här på kvällen vart jag lite småsugen..
Ni vet känslan när man är sugen på något men man vet inte vad så man går och tittar vad man har i alla skåpen och rotar runt lite. Och vet ni vad jag hittar?
Chokladpudding, vaniljkräm och så kommer jag på att jag har fysta jordgubbar!


(det är hallon på bilden men det ser ut ungefär så här)

Det vart riktigt gott och går så fort att göra!
Det mättade mitt söttsug i alla fall =)

2010-01-18
 14:28:16

Måndag 18/1

Vaknade vid 5 tiden imorse. Var riktigt mysigt eftersom Buster kom smygandes ocg la sig på mig och gav mig en riktigt blött puss. Sen låg vi och mös ett tag innan vi gick upp. Anledningen till att vi var uppe så tidigt var för att jag sov hos pappa inatt och han skulle köra hem mig innan han börja jobba. Jeanette vakna också av allt väsen, jag som bäddar iordning (hon kanske vakna lite av att jag slängde kuddar på henne:S), pappa duschar och Buster springer runt och ska hälsa alla god morgon. Så det vart att vi alla åt frukost tillsammans (kl 6 på morgonen!). Kom väl hem vid 6:30 och man kan ju inte somna om så jag ställer mig och börjar diska berget av diska som uppstod i helgen när Jeanette var över. Tog mig en timme att diska upp allt och när jag väl börjat städa varför sluta? Så det blev att jag dammsög också. Allt detta innan klockan slagit 8:00!

Sen vart det tvättstugan mellan 10-13. Och nu ligger jag i sängen och kollar på tv. SÅÅ skönt med tv i sovrummet! Hur har jag klarat mig utan i ca 1½ år?

När pappa slutar vid 16 kommer han förbi och hämtar mig. Vi ska åka och handla lite mat. Mycket lättare nu när han har köpt bil, ÄNTLIGEN =)

2010-01-18
 12:34:43

Utmaning - 6 bilder som någon annan tagit på dig

Återigen har Chris utmanat mig!
Vette tusan var hon hittar alla dessa utmaningar, men det är roligt =)

Denna gång handlar utmaningen om bilder. Bilder på sig själv, tagna av nån annan.
Hittade några stycken;



Jag i Indien 2007 med klassen. Vi var vid en sjö i skogen, vilket var riktigt mysigt.
Jag och den här hästen fick riktigt bra kontakt!
Jag tror bilden är tagen av Katta.



Min 20 årsfödelsedagsfest hemma i min första lägenhet.
Skulle posa för Jossan.
Vart riktigt fin, eller hur? ;)



Suzz 25 årsfest med Hawaiitema. En riktigt härlig kväll!



Oj, en bikinibild! Modigt =)
Härlig sommarbild tagen av Jeanette från båten.

 

MY GIRLS <3



Ett av många försök att komma upp på vattenskidorna!
Men jag har lyckats! Bild tagen av Jeanette.
(Vad jag börjar sakna sommaren av att se dessa bilder...)

Då var jag klar!!
(och jag lyckades hålla mig till 6 bilder Chris!)

2010-01-15
 19:13:34

Fredag!

Nä, det vart inget goodiebag idag heller...
Jag vet nån som kommer att få ett väldigt argt mail imorgon!!! Man ska inte behöva vänta i 1 månad på att få sin vinst!! Är väldigt irriterad!

Men nu ska jag släppa den känslan för jag ska till jakan och spela SuperMario hemma hos Marcus! Ska bli riktigt kul, var evigheter sen jag spelade någon form av tv-spel eller liknande!

Ni får höra imorgon hur det gick!
Ha en riktig trevlig/rolig/underbar fredagskväll!
Det kommer jag att ha! ;)

2010-01-14
 21:51:40

Torsdagsmys!

Hallelujha!
Nu är jag ledig i 4 dagar!!! Ska bli såå skönt. =) Imorgon är det fullt upp, jag ska till sollentuna och hämta ut mitt pass, åka till blackeberg och äta lunch med mamma, och in till stan och hämta min goodiebag (äntligen!).
På kvällen får vi se hur lilla Chris mår. Mår hon bra blir det middag och mys hemma hos henne, annars skulle vi antagligen sitta hemma hos Inger. Så mot Jakan blir det ändå! Men hopas Chris kryar på sig! Var så längsedan vi sågs!

Nu sitter jag hemma i soffan och tittar på "GLEE", en helt sjuk serie. Det är humor, dans, sång, kärlekstrubbel allt man kan önska sig en torsdagskväll!

Efter glee ska jag titta på filmen "Vicky Cristina Barcelona" som kom hem i bevlådan igår. Hoppas den är bra! Till den så blir det naturgodis, mörk choklad och mineralvatten! Lite torsdagsmys hemma hos mig med andra ord!

2010-01-13
 08:04:30

Så trött!

Vad jag inte ville upp ur sängen när klockan ringde för en halvtimme sen...
Vill sova!!
Och så jobbar man heldag på det (9:45-19:15)...

Får hoppas att dagen går fort

2010-01-12
 21:56:33

Otäck dröm...

Inatt drömde jag en riktigr obehaglig dröm.
Jag var barn, kanske 7-8 år. Och allt jag gör är fel. Inget blir rätt. Jag kände verkligen den där känslan när man försöker men inget blir rätt. Och straffet blir att någon som jag kallar mamma (det är INTE min mamma, men jag kallar den här personen det) slår mig. Verkligen misshandlar mig. Och jag skriker, gråter, har såna smärtor...
Jag minns speciellt hur mina ben (knän) svullnar upp och att stora svarta blåmärken uppkommer..
Jag har sökt på Internet om drömtydning. Tycker drömmen var så obehaglig, speciellt att jag kallar personen mamma (jag kan inte skriva för ofta att denna person INTE var min mamma, min mamma har aldrig slagit mig!).

Eftersom jag minns benen så stark sökte jag på ben och på hemsidan http://www.kolumbus.fi/seanhype/virtual/ står det att svullna ben kan innebära att jag kan komma att mista en anställd eller en vän. (det hoppas jag verkligen inte!).

Att jag gråter betyder att något kommer att inträffa som gör mig extatisk av lycka.

Att jag drömmer om (en) mamma kan innebära att jag kommer få vara med om ett trevligt äventyr.

Sen hjälper den sidan inte mig nått mer...
Får höra med Inger, hon har en jättebra bok och drömtydning.
Jag vill verkligen förstå vad den här drömmen betyder!!

2010-01-11
 20:43:27

Familjen Annorlunda

Sitter nu och tittar på programet "Familjen Annorlunda" på tv4.
Familjer som har 8-10 barn.
Och nått som de har gemensamt (förrut att de har väldigt många barn) är att ingen av dem planerat att skaffa så stora familjer. Utan det har "bara" hänt att de har blivit gravida om och om igen.
Jag har alltid sagt att jag vill ha 2-3 barn. Det känns som nått jag kan hantera. Men 8-10?! Jag förstår inte hur de får tiden att räcka till. Jag menar, var barn kräver ju sin tid med sina föräldrar. Och sen att kunna jobba. Och få tid med sin partner. Tid med sina vänner. Jag förstår inte hur dom lyckas. Men jag beundrar dem för att dom gör det.

Sen tror jag att jag hade haft svårt med att leva i ett sånt koas som dom har i hemmet. Högar med disk (det har i och för sig jag också men det är skillnad med disk från 1 person och 12 personer), att tvätta 5 maskiner tvätt VARJE dag och inte ha något utrymme som bara är ens eget.
Men det är jag det. Folk är annorlunda. Och man anpassar sig ju till situationen.
Men jag tror jag kommer nöja mig med 2-3 barn.
(Säger jag nu, sen kanske jag också kommer att bli gravid om och om och om igen)

=)


2010-01-11
 16:38:16

En promenad i vinterlandet

Klockan ringde 06:30 imorse. På min lediga dag.
Skulle upp och tvätta. Men jag vänder mig om och somnar om. Jag var så trött och nån dag ska man väl kunna sova ut! =)

Gick upp vid 10 tiden i stället, en mycket bättre tidpunkt att gå upp på!
Började småstäda lite. Tänkte att jag skulle passa att frosta av frysen och nu när det är så kallt ute kan ju frysvrorna stå ute på balkongen! Man får dra nytta av vädret =)

Och medan isen i fysen smälte bestämde jag mig för att ta en promenad. Gå min runda längst hässelby strand, Grimsta båtsällskap, Råcksta Träsk m.m Och jag tog med mig kamran!

    



   

 



  

 

Var en jättehärlig promenad som tog mig ungefär 2 timmar. Ni kan ju tänka er hur kalla mina lår var när jag kom hem igen! Jag frös inte när jag var ute men så fort jag kom innanför dörren börja jag frysa som en tok!

Har suttit och tinnat upp i soffan nu med tända ljus och tittat på "Australien" med Nicole Kidman.
Riktigt bra film!

2010-01-10
 20:22:00

Aldrig mera Minttu...

Usch, lite bakis har man varit idag minnsan..
Men jag är stark, jag överlever!

Min mormor fyllde, som tidigare sagt, 70 år igår. Jag skyndade mig från jobbet (slutade jobbet kl 16) och tänkte att jag går och tittar på SIBA på kungsgatan ifall de hade några mobiler i lager. Och kan ni tänka er min lycka när jag hör att de har 1 svart kvar!! Det är ju så mycket roligare att få ge en present istället för pengar!

Festen i Sollentuna var kul, det kom kanske 20  personer och jag tror de flesta hade riktigt kul. Fast jag började bråka med mormor... Hon kan ju inte bete sig som folk! Slängde odrägliga komentarer och var riktigt bitchig mot en av gästerna. Och då hade hon inte druckit nått heller så hon kan inte skylla på alkoholen!
Så när jag sa ifrån att så där gör man bara inte vart hon skit sur och pratade inte med mig resten av kvällen, men jag hade roligt ändå. =)



Eftersom festen dog ut vid 21 tiden tog jag med mig kusinen och drog till Sumpan. Men gick aldrig till Garbo, vart alldeles för mycket minttu hos Andreas så jag och kusinen tog Taxi hem.

Kände mig inte så där jättefräsch när jag vakna imorse och fick messa Milla att jag inet kände för att möttas upp tidigt och gå till jobbet från Fridhemsplan. Hon förstod och vi möttes upp på tunnelbanan senare. På jobbet gick tiden sakta men jag har jätteroligt med tjejerna Milla och Anna. Ser fram emot våra helger tillsammans!

Nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli 21 så att Johan Falk filmen ska börja.
Har chips, dipp och cola! Mums =)

2010-01-08
 21:23:44

ÄR RIKTIGT FÖRBANNAD!!!

Fy fan vad jag hatar Internet! Eller i alla fall internet sidor som inte fungerar!!!
Håller på att leta som en tok efter lagerstatus på mobilen som jag vill köpa till mormor till hennes 70 årsdag imorgon. (De butiker jag varit inne i idag har inte haft några kvar) och nu när jag sitter och letar på internet och ska kolla på lagerstatus i de butiker inne i stan går det inte att scrolla ner sidan så man ser butikerna i stockholms området. Dataskärmen bara flimrar och blinkar!!!!

Jag blir så ***** frustrerad och arg så jag vill slänga ut datan genom fönstret!!!
SKIT OCKSÅ!!

2010-01-07
 22:24:45

Planer för fredagen

Imorgon är det äntligen fredag! Min lediga dag.
Fast det innebär inte att jag ska ligga och slappa inte!
Först ska jag ta mig ett långt varmt bad (det är ju så kallt ute!), sen ska jag fixa till mig (ska fixa ett pass imorgon och man vill ju att bilden ska vara fin. Den ska ju ändå gälla 10 år framöver!), sen hoppas jag på att få ett sms tidigt så jag kan åka till Liljeholmen och hämta ut Goodiebagen jag vann för några veckor sen (hoppas att det är något fint/roligt) efter det ska jag till Sollentuna och möta mamma och mormor. Det kommer att serveras pannkakor! Mums =) Och efter det ska jag köpa en föelsedagspresent till mormor. Hon fyller nämligen 70 år på lördag. Det blir en stor fest för henne på Paddy´s på lördag! Det blir trerättersmiddag och fest med dans. Ska bli riktigt roligt! Fast nu får det snart vara slut med dessa trerättersmiddagar! Måste kunna knäppa jeansen också =) Tills dess tackar jag Gud för Jeansleggings!

Jag vet redan vad jag ska köpa till mormor och jag kan skriva det här för hon har aldrig användt Internet. Hon ska få en Seniormobil. Kanske inte det roligaste men så mycket praktiskt! Stora nummerknappar och stor display. Ser väl inte så där jättefina ut men som sagt tror jag den kommer att bli bra för henne.



Nu ska jag sätta mig och titta på "En Geishas memoarer".

Ha det bra!

2010-01-05
 21:27:01

Har ångest..

Fan också!
Inget går som det var tänkt, istället massa problem...
Tycker det är riktigt jobbigt.

Men jag kan inget göra åt situationen, utan kan bara vänta.
Det kommer att lösa sig.
Det finns inget annat alternativ.

2010-01-05
 09:32:09

Jobb

Idag börjar jag att jobba igen efter att ha varit ledig i 5 dagar. Har varit riktigt skönt att vara ledig och fått vila upp sig men samtidigt ska det nu bli skönt att komma igång med vardagsrutinerna igen. Brjar på en ny tjänst i veckan också! Ska nu börja jbba på entréplan! Kommer bli kul och skönt att ha fasta tider, men kommer skana tjejerna på plan 3... Sista dagen med dom idag. Men vi kommer ju fortfarande att träffas!

Och jag har ett sådant lyxschema!

Måndag: Ledig
Tisdag: 12-19:15
Onsdag: 9:45-19:15
Torsdag: 9:45-19:15
Fredag: Ledig

Och jobb varannan helg.
Så varannan helg är jag ledig, fredag, lördag, söndag och måndag!
Riktigt skönt =)

Nä, ska nu göra mig iordning för jobbet!
Ha en bra dag =)

2010-01-02
 10:59:19

En hyllning

Till mjölk!
Finns det något godare än ett stort glas kall mjölk?
Det finns inte mycket som slår det i alla fall.

2010-01-01
 20:44:03

Början av 2010

Ett nytt år.
Jag känner på mig att det kommer bli ett riktigt bra år!
Har många planer och många ideér. 2010 kommer att bli toppen!

Nyårsafton firades med en middag hemma hos Marcus och sen efterfest hemma hos Inger.

Middagen vart såååå god! Nästan så man rulla fram.

Hemma hos Inger satt vi och prata och det dröjde inte länge förrän sällskapsspelen dök upp. "Hjärnsläpp" och "tre på rad". Men vi tappade fokus efter att tag och frågade till slut bara frågorna vars svar kunde leda till ett par diskussioner.

Och Marcus, ja han vart trött vid 4 tiden han.



Själv kom man hem till pappa kl 7 imorse. Det var bara att tvätta av sig sminket och gå och lägga sig. Sov väl till 12 ungefär. Var sen tvungen att gå upp om jag ska kunna sova nått ikväll.

Nu är jag hemma hos mig igen. Har varit väldigt seg och trött idag men har annars mått ganska bra.

Och som sagt, om året har börjat så här mysigt då kan man ju bara föreställa sig resten av året!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!