2010-02-28
 19:39:10

Det får bli en bok

Söndagskväll.
Sitter i soffan och är så trött att inget som jag ser på tv:n går in i huvudet. Jag bara sitter och stirrar in i dumburken som en annan idiot.

Nä, det får bli att fluffa upp kuddarna i sängen och öppna en bra bok!

2010-02-26
 18:32:56

Massor av ärenden

Vad mycket jag har gjort idag! Jag mötte ju upp mamma och Jeanette i vällingby tidigare idag. Mamma hade med sig en vandringsryggsäck till mig till resan. 100 liter var den på.. Kanske lite stor? Jeanette vart glad då hon insåg att jag då skulle ha plats för alla saker jag ska köpa till henne! Eller inte... =) Vi får se hur det blir med den saken.

När mamma rörde sig till jobbet fortsatte jag och Jeanette in till stan. Och lite shopping vart det allt. =)
Jag köpte lite nya underkläder (tro mig, det behövdes..)



Maxosol, ett näringstillskott som ska vara riktigt bra för huden. Speciellt om man ska utsätta huden för stark solsken.



Sen kom jag faktiskt ihåg att växla pengar!



I´m rich baby! (I wish)

Och när jag kom hem möttes jag av två överaskningar! Jag hade fått hem filmen "Bröllopsfotografen" och Jeanette glömde sin Klick-tiding i min väska! Men jag glömde en dubelpack Mars i hennes ficka. Ska vi säga att vi är kvitt?

 

Så ni kan ju gissa vad jag kommer att  göra ikväll =)

2010-02-26
 10:10:41

Mot Vällingby, sen vidare till stan

Ska alldeles strax röra mig mot vällingby för att möta upp Jeanette och mamma. Mamma och Jeanette åker ju till Tallin på söndag så dom behöver låna en väska. Så måste ner till källaren och hämta den. Jag som tycker det är så obehagligt att gå ner i källaren... Har nog sett för många skräckfilmer i mina dagar!

Sen åker jag och Jeanette vidare in mot stan. Fick ju lön igår, och jag fick dubbelt betalt. Det blir tydligen så när man går från timlön till månadslön. Fråga mig inte varför men det är så. Så jag fick mig en glad överaskning när jag kollade på lönespecen! =) Jätteskönt att ha pengar nu när man ska ut och resa!

Vi hörs snart!

2010-02-25
 22:42:36

Ont i magen..

Fick ett samtal från en gammal klasskamrat.
Inga roliga nyheter.

När jag läste om det i tidningarna kändes någonting men har sen inte tänkt på det så mycket.
Nu är jag förvirrad, har ont i magen och vet inte vad jag ska göra.

Finns väl inte nått jag kan göra.

2010-02-23
 23:32:49

Kanske man kan åka tunnelbana imorgon?

Hörde nyss ett ljud jag längtat efter. Ett ljud från spåret, det spår som har ekat tomt i 2 dygn. Tunnebanespåret!!
Äntligen är SL:s super maskin här =) Den som ska haka sönder allt is och få all snö att försvinna från spåret!




Jag är så glad att jag nästan hoppar runt här i lägenheten =D

Jag har inte berättat om min färd till jobbet idag. Jag började kl 12 så jag hade lite tid på mig att ta mig till jobbet. Jag visste att det skulle ta tid så det var därför jag klev ut ur lägenheten kl 9:30. Man visste ju inte när ersättningsbussarna skulle gå så det var bara att ställa sig och vänta. Behövde dock inte vänta länge. Bussen kom och tro det eller ej men jag fick sittplats! Och tur var väl det! Det tog mig (och alla andra resenärer) 1½ timme från Hässelby strand till Fridhemsplan. En resa som i normala fall brukar ta ca 23 minuter...
Som tur är har jag inget emot att resa. Jag gillar att åka buss, bil, flyg. Att sitta och bara vara. Inget man kan göra för att påverka situationen. Jag slappnar av, av att resa.
Jag hann i alla fall till jobbet. Och hemresan tog ungefär 1 timme.
Så nu håller vi tummarna på att denna supermaskin ska hjälpa mig komma till jobbet imorgon =)

Nu ska jag gå och lägga mig och sova.
Go natt & Sov gott kära läsare!

2010-02-23
 21:50:12

Say hello to my new shoes

Mina nya skor; Nike zoom fly sister one+


(Pris: 1199:- på stadium)

Grymt sköna! Nike skor med DiamondFLX technology. Skor som är byggda för att öka balansen. Du tränar när du går! Dessa skor ska med till USA. Man skulle ju ta med sig vandringsskor =)

Apropå packning till USA, jag gjorde första packningen igår. Och det gick bra. Jag fyllde väskan och är ganska nöjd. Tills jag kommer på att jag har inte packat ner sovsäck, jeans, tjocktröja m.m... Sen tillkommer ju smink, solskyddsfaktor, lotion, glasögon/linser, mediciner, skor osv.
Som tur var är detta första packningen, ni vet packningen som man kommer att gå igenom om och om igen, rensar ut allt man har slängt ner, allt det onödiga. Vi får väl se hur detta kommer att sluta...

2010-02-22
 18:20:18

Tur i oturen

Klockan ringde 5:45 imorse, skulle ju se ishockeymatchen Sverige-Finland. Hatmatch. Men vi vann med 3-0. Det kändes riktigt skönt. Efter matchen byte jag kanal till 4:an och det är ju morgonnyheter så dags. Och då hör jag att kollektivtrafiken är avstängd. På den gröna linjen går inga tåg. Och jag vart så glad att jag var ledig idag. Våran strukturminister hade gått ut och sagt "stanna hemma från jobbet idag". Det uttalandet gjorde mig lite irriterad då det inte riktigt är så enkelt. "Ja, men våran strukturminister säger att vi bör hålla hos hemma idag", känns inte som en sak man kan ringa och säga till chefen. Men som sagt, jag har varit ledig idag och det var jag riktigt glad över! Men vi får se hur kollektivtrafiken ser ut imorgon. Går nog upp tidigt för att kolla upp plan B.

Vad har jag hittat på idag då? Inte mycket faktiskt! Hade tvättid mellan 10-13, pratade lite med Suzz och sen har jag spenderat medparten av dagen i sängen. Småsovit lite, läst bok, kollat lite på tv. En riktigt slappis dag. Men hela helgen har ju varit slappisdagar. Har kännt mig lite seg, lite på gränsen att bli sjuk. Men det har varit Jeanette som har gått och blivit sjuk. Usch.

Nä, det var allt för mig denna måndag!

Ha det bra

2010-02-20
 13:44:07

Snart 2 veckor kvar!

Åkte med Jeanette hem igår. Åt middag med dom innan jag åkte hem till Inger. Där var alla hundarna, Suzz och Camilla. Även Zäta dök upp senare på kvällen men då var jag så trött så att jag begav mig hem. Eller jag åkte tillbaka till pappa och jeanette. Vi tittade på sista 40 minuterna av "Snakes on a plane". Helt vidrig film om hur tusentals giftiga ormar, som blivit agressiva av nån doft, finns ombord på ett plan. Jag gillar inte ormar, har aldig gjort.. Men de såg riktigt konstgjorda ut så det var inte allt för farligt.

Men på tisdag är det 2 veckor kvar tills jag sitter på planet mot USA!! Tiden går helt sjukt fort!
Ska bli så kul och skönt att komma bort från vardagen, att få träffa Lisa, uppleva äventyr och solsken =)

Can´t wait

2010-02-19
 14:04:01

Vill ha vår

Tänkte skaffa lite vårkänsla till bloggen och har, som ni ser, en ny bakgrund.
Som Lina sjunger "Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart.."

Det vart inget Norrtälje för mig i helgen då Sofia har gått och blivit sjuk.. Så det får bli en annan gång!
Så nu vet jag inte vad man ska hitta på i helgen.. Men nått kul får det bli!

2010-02-18
 23:28:09

Jag är grym på att bowla!

Var och bowlade med jobbet idag efter att vi hade stängt. Först vart det en cheeseburgare på McDonalds och en öl Gaudi innan vi for till fridhemsplan. Vi var ett gäng på 24 personer så vi var några st. Jag hamna på bana 1 tillsammans med Jompa och Emelie. Och det gick sjukt bra för oss. Jompa avslutade serie 3 med 5 raka stike. 211 poäng på den serien! Över 450 totalt! Han fick bäst resultat av alla som spelat under veckan! Jag vart imponerad. Jag var inte så pjåkig heller. Sista serien slutade jag med 114 poäng. Strax under 300 sammanlagt. Jag var nöjd. Tror vårt lag har stor chans att ta hem det hela men jag får vänta tills på tisdag för att veta..

Är nu ledig i 4 dagar i streck igen. Imorgon åker jag till norrtälje till Sofia. Tror det får bli en lugn myshelg eftersom hon varit sjuk och så börjar ju plånboken sina lite.. Men kul ska vi ha. Hon bor ju i hus med pojkvännen sin. Och så har dom bastu också!

Så mys blir det!
Ha det bra =)

2010-02-16
 21:54:43

Etui på köpet

Igår var jag och hämtade mina nya skönhetsprodukter hemma hos paula. Och dom är så mjuka och slöna mot huden! Älskar dom redan! Vem vet jag kanske har hittat en produkt som passar mig! Äntligen!



På väg hem från Paula passade jag på att handla hem lite till veckan. Och jag hade fått en mindre trvlig överaskning tidigare på dagen (månadens lingonvecka är 10 dagar tidig..) så det var dags att införskaffa skydd. Och där står jag vid intimavdelningen på Ica när jag ser att man får ett etui på köpet! Då var det faktiskt lite, och jag menar ytterst lite, roligare att handla skydd.



Känns fräschare att ha blöjorna (bindorna) i denna snygga etui än bara nerslängda i väskan!


2010-02-15
 17:45:00

Måndag

Idag har jag verkligen bara tagit det lugnt. Och det har varit riktigt skönt! Har nästan spenderat hela dagen i soffan. Men jag har hunnit diska och kört en runda med dammsugaren också.

I lördags var det ju Ida´s födelsedagsfest! Det var en fest med kärlekstema men jag och Inger hade inte hunnit fixa allt som vi velat utan jag fick nöja mig med hjärtformade örhängen och Inger ritade ett hjärta på handen. Det var en trevlig fest som vanligt slutade med en efterfest hemma hos Inger. Men som vanligt vart jag väldigt trött och slockna i soffan. Trevligt sällskap jag kan vara va? ;)

Och sen är ju jag sån att när jag vaknar på morgonen vill jag bara hem. Man är lite bakis, känner sig inte så där jättefräsch och man vill bara hem till sin egen säng. Så jag smög mig ut tidigt på söndagsmorgonen. Men tack Inger för täcket!

Sen kom pappa och Jeanette och hämtade mig. Skulle bli alla hjärtans dag - middag hemma hos pappa. Jeanette och jag lagade mat medans pappa och Eva kollade på film. Det kan vara riktigt kul att laga mat när man är fler. Det vart jättegott! Och jag fick faktiskt en alla hjärtans dagspresent! Geléhjärtan från den enda mannen i mitt liv. Min underbara pappa! 



Efter middagen körde pappa mig och Jeanette till jakobsberg där vi skulle se "Valentine´s Day" på bio.



Det var en bra film. Typisk amerikansk romantisk komedi. Men såna filmer är alltid underhållande. Det var verkligen många duktiga skådespelare med och visa historier var väl bättre än andra. Sevärd film!

Dock började det inget vidare. Vi hade handlat godis och står och väntar på att bli insläppta till salongen och tiden går. Det står väl ungefär 30 personer och väntar men inget händer och ingen information får vi heller. Klockan blir 20 över (filmen skulle börja hel) och jag går fram till kassan, det står en tjej där och det är lång kö, ingen annan personal syns till...) och frågar vad det är som händer. Då får vi höra att filmen sitter fast i projektorn i en annan sal. "När börjar filmen då?" frågar jag och hon har ingen aning.. Sen började folk bli rastlösa och irriterande, speciellt min syster (jag har ju förklarat hur hon kan bli tidigare..), och vi står bara och väntar och väntar.. Till slut tappar man tålamodet och vi ville nästan gå därifrån. Klockan tjugo i blir vi insläppta till salen. 40 min sent.. Man kan säga att stämningen inte var så där jättebra i salongen. Bra alla hjärtans dag för alla par som gick på bio..
Men det är sånt som händer.

Nu sitter jag och väntar på att Paula ska ringa så jag kan hämta mina och Jeanette produkter som vi beställde från hudkonsultationen. Spännande att få testa dessa produkter!

2010-02-13
 16:46:00

The Vampire Diaries

Har nyss sett på de två första avsnitten av "The Vampire Diaries" på tv6 play. Älskar att man har börjat visa serier på internet. Speciellt eftersom jag bara har 1:an, 2:an och 4:an...
Jag tyckeom serien. Typiskt amerikanskt, men helt ok underhållning. Snygga killar och tjejer, alla med nått som gör dem lite speciella. Kommer att fortsätta titta på den i alla fall, nu är det ju lite vampyrtorka tills "True Blood" börjar igen =)



Nu ska jag öppna mig en öl och göra mig iordning till Ida´s fest!

Party Party!

2010-02-11
 21:38:30

Fullspäckad vecka!

Torsdagskväll och jag är helt slut. Har stått så mycket idag så jag tror att ben och fötter har svällt upp!
Jobbade nämligen 8:00-19:15 idag. Anledningen lyder så att i tisdagskväll precis innan stängning vart det ett himla springande av civilväktare in i butiken. Anledning: Snattare!
De var kanske 7-8 väktare, 5-6 snattare i åldern 16-19 kanske. Nu vet inte jag hur mycket jag får skriva men jag kan säga att väktarna gjorde bort sig ordentligt då de inte grep personerna. Först trodde vi inte att de kommit undan med nått, men ack så fel vi hade... På onsdagsmorgon börjar dagen med att jag hittar en väska under ett ställ, fylld med larm! Ger den till chefen som vill titta på videoinspelningen från tisdagen och vad ser vi? Jo, samma gäng plocka på sig en hel del! Så under dagen kommer polisen, säkerhetschefen, butikschefer från andra butiker som vill titta på inspelningen. Och det är så uppenbart vad snattarna sysslar med. Och man ser hur väktarna är nästan precis bakom dem när det går ut ur butiken. Och ändå inget grip!
I alla fall var vi därför några som började kl 8:00 för att inventera alla märkesvaror. Det var en hel del som hade försvunnit... Chefen var inte på så glatt humör. Men filmen är skickad till strix och kan komma att komma med på "Efterlyst". Så håll ögonen öppna!

Så förutom att ha jobbat har jag hunnit med lite AfterWork med tjejerna från entrén. Igår gick vi till "little persia" på söder. Vart lite mat, lite vin (öl för min del) och en massa tjejprat! Me like alot =) Och nästa vecka blir det nog bowling. Så får dom se mig göra bort mig på bowlingbanan också ;)

Men nu är jag ledig fre, lör, sön, måndag! Vi får se vad den för med sig men fest hos Ida på lördag blir det i alla fall! Längtar efter mina flickor! Sen är det ju Alla Hjärtans Dag på söndag. Ännu ett år som singel.. Men fan vad kul jag har =)

2010-02-08
 18:40:51

Busschafförers nochalans

Så jag och Jeanette åkte till Kista idag. Tror det eller ej så köpte jag "bara" 2 toppar. De var på rea för 49 kr st så det var inte så farligt =) Vi hade det mysigt och jag har nästan blivit förälskad i butiken STOCKHOME. Kan gå runt i den butiken hur länge och ofta som helst! Hur som helst, efter att ha gått runt i butiken ett bra tag vart vi sugna på cupcakes (inte så konstigt kanske med tanke på att det var färgglada cupcakes på allt inne på stockhome) så vi gick iväg och tog en varsin cupecake med varm choklad. Sen började den långa resan hem...

Vi går mot busstationen och jag bestämmer mig för att ta 518 till Vällingby så får jag sällskap med Jeanette en bit på vägen. Det vart ett beslut jag skulle ångra bittert...
Allt gick bra tills vi kom ner för backen till barkarby. Där dör bussen och den går inte att starta om. Så passagerarna fick gå ur bussen. Jag och Jeanette örjar småspringa till stationen för hon hade sett 541:an köra in. Och så kommer 541:an och det står kanske 10-15 personer och försöker vinka in bussen. Och vad tror ni busschaffören gör? han kör ut i andra filen (det var en person som gick ut i vägen för att stoppa bussen) och bara kör om oss! Han ser att våran buss står still i backen, vi är en hel drös som försöker vinka in bussen men nej, han ville inte plocka upp oss. Det tycker jag är lite nochalant faktiskt. Speciellt med tanke på att nästa buss inte går förrän 24 min (p.g.a förseningar) ser vi när vi når stationen.
Så det tog mig ca 1½ timme från kista hem till hässelby. Inte riktigt vad jag planerade. Men jag hade kul under väntán ändå eftersom Jeanette blir så irriterad. Hon blir riktigt arg och vad jag kan skratta åt henne! Haha
Det här en gammal bild min den har fångat hennes "surhet" perfekt! Så här såg hon ut idag;



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH =D

2010-02-08
 10:20:49

33 frågor och svar om mig

1. Vad heter du?
- Jessica Agneta Viktoria Vattendroppe Wollermo

2. Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
- Gråmelange. Nike mjukisbyxor =)


3. Vad lysnar du på just nu?
- Nyheterna på tv4


4. Vad gjorde du igår kväll?
- Var på bio med syrran och såg Avatar. Jättebra film =)

5. Vad var det senaste du åt?
- Ostbågar (krokar)

6. Hur är vädret hos dig just nu?
- Kallt

7. Den sista personen du talati telefon med?
- Världens bästa systeryster <3


8. Det första du lägger märke till hos det motsatta könet?
- Kroppshållning, utstrålning


9. Gillar du personen som skickade detta till dig?
- Ja, var dock länge sen vi träffades!


10. Hur mår du idag?
- Bra, men trött (mitt standardsvar på den frågan nu för tiden)


11. Vilken är din faoritdryck?
- Mjölk


12. Favorit alkoholbaserad dryck?
- Malibu-cola!


13. Favoritsport?
- Jag gillar att spela badminton


14. Hårfärg?
- Har blivit rödhårig igen!


15. Ögonfärg?
- Brungröna

16. Soluppgång eller solnedgång?
- Båda!


17. Syskon och deras ålder?
- ¨Jeanette, 19 år.


18. Favoritmånad?
- Augusti. Sommarmånad med mest soltimmar. Mycket båt, kräftskiva, grillkvällar osv.


20. Senaste filmen du såg?
- Taken.

21. Favoritdag på veckan
- Fredag!


22. Favorithobby?
- Har jag en hobby?


23. Är du för blyg för att bjuda ut någon?
- Jag kallar det att jag är gammaldags. =) Jag föredrar att killen tar första steget.

24. Favoritlåt(ar)?
- Josh Groban - Don´t give up

25. Sommar eller vinter?
- SOMMAR! (är det nån som svarar vinter?!)

26. Kramar eller kyssar?
- Varför inte båda!

27. Hur bor du?
- I en 2:a på 59 kvm. Jättemysig =)


28. Vad läser du för böcker?
- Allt! På senaste tiden har det blivit mycket deckare.

29. Favoritspel?
- TP

30. Kan du nudda din näsa med tungan?
- Nopp

31. Kan du korsa ett öga åt gången?
- Nopp

32. Är du romantiskt?
- Ja, det tycker jag att jag är.

33. Skulle du själv säga att du är lycklig?
- Jag är nöjd med mitt liv. Men allt kan bli bättre!





2010-02-07
 19:58:37

Världens segaste dag?

Idag måste ha varit världens segaste dag. Klockan ville inte gå!!
När jag möte upp Camilla i fridhemsplan (jag missa tåget vi skulle ha tagit.. Bra start på dagen..) var jag hur positiv på dagen som helst. Tänkte men 6 timmar går fort. Det gjorde dom inte!

Men nu är jag hemma, äntligen!

Och imorgon är jag ledig igen! Eftersom jag har bytt helg med en kollega så kommer jag nu att jobba 6 dagar av 14. Vad ska man göra sina lediga dagar då? Vet inte, men en helg ska jag hem till Sofia (hon bor i södertälje, tror jag det var) och vi ska ha en tjejhelg. Och eftersom hon har börjat sin nagelkurs ska hon få fixa mina naglar har jag bestämt! Sen blir det väl en kväll med mys en kväll går vi väl ut =)

Imorgon ska jag och Jeanette till kista igen. Dels för att jag är på shoppinghumör (jag ska inte shoppa, jag ska inte shoppa, JAG SKA INTE SHOPPA), dels för att vi ska till Ica och klaga. Köpte ju lite godis där till bion igår. Jeanette hade köpt en påste Zoo och hade inte öppnat påsen under bion utan öppnade den hemma. När hon slängt in några godisapor i munnen skriker hon; "va fan!! Hur gamla är dom här?!" Dom var gamla, riktigt gamla. För att vara exakt var dom 15 månader gamla.

2010-02-06
 22:25:26

Sammanfattning

Var ju igår iväg på hudkonsultation med Jeanette och Suzz. Var riktigt rolig att testa nya produkter och faktiskt se resultat efter bara några minuter! Man fick se resultat i en maskin med uvljus och på Jeanette (som har en riktigt dålig hy i vanliga fall) kändes skillnaden märkbart. Så jag och Jeanette bokade ett paket.

Idag jobbade jag till 16. Var riktigt skönt att sluta tidigt för en gång skull. Åkte till Kista och mötte upp syrran och bjöd henne på middag och bio. Gick och såg Avatar. Riktigt bra film! Helt otroliga miljöer och figurer. Jag kan förstå kopplingarna till filmen "Pocahontas". Men tyvärr jag stördes under hela filmen. Av mina "biogrannar". Brevid mig satt en tjej i 8-10 års åldern med sin pappa. Jag tror hon frågade honom vad som hände, varför det hände och hur det hände ungefär 1000 gånger under filmen! Extremt störande. Varför tar man med en sån lite tjej på en storfilm under en lördagskväll. En film som dessutom är 2 tim 41 minuter lång!
Och bakom oss (eller bakom Jeanette snarare) sitter 2 fjortis tjejer som skrattar, fnissar och pratar oavbrytet under hela filmen. Om man vill sitta och prata under en film - HYR HEM EN FILM!

Men för att sammanfatta filmen var den otroligt bra =)

Nu sitter jag och Jeanette och tittar på "Shall we dance". Blir sen sängen. Upp tidigt för att möta upp Camilla och gå till jobbet från Thorildsplan. Lite vardagsmotion!

2010-02-05
 15:12:06

YES! Äntligen!

När jag kom till tvättstugan möttes jag av en överaskning: Min station hade fått en ny tvättmaskin!
Sen jag flyttade hit har Hässelby Hem verkligen fixat till området. De har putsat fasaden, målat om och allt ser mycket fräschare ut. Me like =)

Men tvättstugan är inte så fräsch.. Har nog klagat på den sen jag flyttat hit. Det har varit trasiga maskiner hit och dit, torktumlare som inte vill sätta igång osv. Men nu verkar de ha förstått! En ny tvättmaskin är helt klart en förbättring. På den maskinen tog det 36 minuter den gamla gör på 58 min. Alltså 22 minuter som man sparar per tvätt! Me like that too! =)
Sen kan vi pratat om att man bara har tillgång till EN torktumlare, men det är en annan fråga.
Just nu glädjs jag åt den nya maskinen =D

2010-02-05
 10:19:41

Fredagsplaner

Och äntligen var det fredag! Min lediga dag =)
Ska alldeles strax fixa iordning frukost innan syrran och Buster kommer. Vi ska titta på filmen jag hyrde igår, "I skuggan av värmen" med Malin Créplin och Joel Kinnaman. Den handlar om den stora kärleken men med hinder som drogmissbruk. Det är en verklighetsbaserad film efter böckerna av Lotta Thell. Jag har läst alla hennes böcker och dom är riktigt bra. Äckliga, vidriga och ärliga. Ingenting för känsliga. Till och med jag ryggar tillbaka när hon beskriver nålar som inte träffar vener utan brosk och liknande. Men filmen var bra. Men man vill se de fortsättningen. Undra om de kommer filmatisera dem också?

Efter filmen ska jag försöka få Jeanette att hjälpa mig med tvätten :P
Det är tråkigt att behöva tvätta på ens lediga dag men när ska man annars hinna med det?

Och ikväll ska jag, Jeanette och Suzz iväg på hudkonsultation här i hässelby! Ska bli riktigt roligt att se vilket hudtyp man igentligen har och det kan man ju tänka på när man handlar ansiktskrämer och dylikt.

Och efter det blir det nog nån film här hemma med Jeanette, fredagsmys =)

Ha en underbar fredag!

2010-02-03
 21:35:04

Supersize Me

Sitter och tittar på dokumentären "Supersize me" på tv4. Jag har sett den förrut och efter den gången tog det ett bra tag innan jag åt på Mcdonalds igen. Så vidrigt! Men vad som ännu vidrigare är matkulturen i USA. Allt ska vara supersize och så onyttig som det bara kan bli. Usch! 




Får se hur jag kommer att äta när jag kommer dit..

Ikväll skulle Milla ha följt med hem till mig efter jobbet för en filmkväll, men så går hon och blir sjuk.. Så jag sitter själv ikväll. Efter Supersize me blir det Nip/Tuck sen sömn! Har varit riktigt trött idag. Tror att mycket av det beror på vädret. Kommer det någonsin sluta snöa?!

 

2010-02-02
 21:39:29

Tröttmössa

Vad jag är trött!
Kom hem från jobbet, slängde av mig jeansen och bh:n och på med myskläderna! (det bästa som finns!)
Sen vart det matlagning och nu ligger jag i sängen och tittar på "House".

Kommer antagligen somna tidigt ikväll.
Har svårt att hålla ögonen öppna nu!

Så go natt och sov gott.
Det kommer jag garanterat att göra!

2010-02-02
 09:34:07

Vårkänslor

Nu är jag riktigt trött på vintern. Brukar den hålla i så länge? Det har jag inget minne av från tidigare vintrar i alla fall.. Jag är trött på snö, minusgrader, mörker osv.
Så jag bestämde mig för att vårfixa lite här hemma igår! Åkte till plantagen i åkermyntan, som för övrigt är den tråkigaste plantagen jag varit inne i, och mötte upp Jeanette. Handla lite frön och blommor.







Och efter en storstädning  och nya blommor vart jag genast på bättre humör. Och lite vårkänslor börjar växa i mig!

Nu måste jag börja göra mig iordning till jobbet =)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!