2011-02-28
 22:22:11

Söta, rara Anna!

Ni ser! Jag skulle packa men vad gör jag?! Jag läser bloggar......
Har äntligen hittat till min kollegas reseblogg! (varför har jag inte fått addressen innan resan, anna?!)
Och nu har jag läst alla inlägg och jag kan inte sluta skratta!

Speciellt denna bild!


(Du vet väl att det som laddas upp på nätet aldrig försvinner, Anna? Utan det sprids, sprids som en löpeld och innan du vet ordet av sitter självaste twitterprinsen och utrikesministern, Carl Bildt, och skrattar åt denna bild!)

Så vill ni läsa en rolig blogg och se sköna bilder från Indien klicka på länken!
http://mahatmaanna.blogg.se/

2011-02-28
 20:41:26

Det går trögt..

Oj, vad dagarna går fort! Imorgon är det 1 vecka kvar till dubai resan. Helt otroligt. Jag tycker fortfarande det är overkligt. Och det påverkar mitt packande negativt. Eftersom det inte känns som vi ska iväg, varför ska jag då packa? Så jag har fortfarande inte kommit igång!! Så jag tänkte skriva en packlista:

1. KÖP solskyddsfaktor (10 el. 15)
2. Växla pengar
3. Tänk överknäbyxor och t-shirt när det gäller kläder
4. Glöm ej linser
5. Badkläder
6. Underkläder
7. Nån kofta till kvällarna
8. Addressboken/dagboken
9. Köp lite nya böcker till stranden
10. Packa ner minst 2 handdukar
11. Hygienartiklar
12. Mediciner
13. Glöm ej Passet!

Detta är vad jag kommer på just nu. Ni får gärna påminna mig om sånt jag glömt!
Nu ska jag börja pricka av listan.
Wish me good luck...

2011-02-27
 17:07:17

Söndagsmiddag

Lax, brockoli och potatiskroketter! Mums!



Ska nu sätta mig och avnjuta denna middag med ett avsnitt av big brother!

2011-02-25
 22:51:49

We´re almost superstars!

MOT SÖDER!

2011-02-24
 18:24:22

It´s done!

Ok, här kommer resultatet!







Det vart en blandning av både twiggy och Carey Mulligan. Kort på ena sidan och längre på andra. Jag är supernöjd! Vad tycker ni?

2011-02-24
 09:37:42

Idag sker förändringen!

Japp, idag ska jag klippa mig korthårig!
Tänkte bjuda på en före-bild, och i eftermiddag kommer efter-bilden så håll ögonen öppna!



Känner mig faktiskt lite nervös, eller förväntansfull är kanske rätt ord. Var ju ett tag sen jag var riktigt korthårig.
Håll tummarna att det blir bra!

2011-02-22
 21:09:47

2011-02-21

Var och träna i morse. Första träningen på över 1 vecka och det kändes helt ok. Måste hålla igång mitt "träna 3-4 gånger i veckan"- schema! Börjar nämligen bli lite omotiverad.. Men det är ok att ha såna perioder, intalar jag mig själv. Men inte när jag ska visa mig i bikini om 2 veckor!! Och två veckor exakt, befinner jag mig i ukraina och ska kliva på planet mot Dubai. Känns helt fantastiskt, och overkligt. Måste snart börja se över packningen!

=)

2011-02-20
 21:20:17

Ny frisyr

Sitter och letar efter inspiration till min nya frilla jag tänkte skaffa mig nu på lördag. Börjar bli trött på mitt hår, igen och vill testa nått nytt. Men kort ska det vara!

Kanske nått sånt här:



Det gillar jag!

Var först inne på Twiggy frisyren:



Och den är inte helt ute ur leken, men vi får se hurdant det blir.

:D

2011-02-20
 19:38:39

Jag har ingen självdisiplin!

2011-02-17
 19:58:36

Min lediga dag

Vakna för första gången vid 7:30, hann tänka tanken "kanske upp och träna?" innan jag somna om. Vaknar sen av att syrran ringer vid 9:45 tiden för att höra om vi skulle ta förmiddagsbion. Klart vi skulle! Så det var bara att ta sig upp, klä på sig, lite frukost, sminket på och sen ta tunnelbanan till stan. Vi såg filmen "The king´s speech" med Colin Firth, Geoffrey Rush och Helena Bonham Carter. Grymt bra film, bra skådespelare, bra handling, fint spelat. Gripande drama om hur Kung George VI i england får hjälp med sitt stammande. Rörande hur vänskapsband bildas och vad mod handlar om. Jag rekommendera denna! Får 4 solar av 5 möjliga av mig!



Det är riktigt mysigt att gå på bio mitt på dagen. Då är det fortfarande ljust när man kommer ut och man har nästan hela dagen kvar. Så när jag klev ut ut SF salongen på sergel gick mot Åhlens, såg rea skyltar på Sisters och hittade mig ett par snygga leggins för 79 :- och när vi väl kom till Åhlens köpte jag mig Septembers nya album, Love cpr. Helt ok skiva. Tycker dock att vissa av låtarna låter precis som den föregående. Men några party hits, absolut!

Nu sitter jag hemma med tv:n på, datorn i knät och massa tända ljus! Ovanligt? Nä! Funderar allvarligt på att utmana mig själv med ingen tv på några veckor! Kanske tills vi åker till Dubai? Den som lever får se! Men ikväll blir det lite tv i alla fall. Kanske "Basic Instinct" som jag fick hem i brevlåda för nån dag sen via lovefilm?
Hörs snart!

2011-02-17
 17:48:28

Titta vad jag gjort!



Min allra första hemgjorda paj!
Det vart en kyckling/spenat/fetaost paj.
Nu ska vi om den smakar gott också!

2011-02-13
 13:57:06

Lite shopping..

Efter att man legat och dragit sig i sängen, ätit frukost i vardagsrummet och kollat lite på datan bestämde jag och syrran oss för att dra till Vällingby och strosa runt lite. Och lite shopping vart det minsann.. Till Resan såklart =)

Bland annat denna fina blusen från GinaTricot;



Och en lång klänning från Indiska. Den var på rea så endast 54:-!



Får ju börja tänka på att man ska dölja axlar och knän i Dubai.. Lite tråkigt då jag gärna vill kunna gå i shorts och linne men det är ju praktiskt taget uteslutet!

Ska strax börja röra mig mot Täby och möta upp en gammal kollega!
Hörs snart!

2011-02-13
 10:06:25

Då var det klart!

23 dagar. Känns fortfarande overkligt när jag säger det. om 23 dagar drar jag, syrran och Suzz till Dubai i 1 vecka!!! Resan är betald och hotellet är bokat. Heaven on earth,och vi ska dit!!







Och, ja, i ett centrum är väggarna ett aquarium då man kan se hajar! Vad vi ska få uppleva och slappa och ha det alldeles, alldeles underbart!

Längtar!

2011-02-12
 17:35:06

Middag!

foto0265 (MMS)

Middag!

2011-02-12
 14:30:40

Nu varm choklad och film ;-)

foto0264 (MMS)

Nu varm choklad och film ;-)

2011-02-12
 13:39:44

Perfekt dag för pulka åkning!!

foto0263 (MMS)

Perfekt dag för pulka åkning!!

2011-02-10
 19:21:38

Dags att bedöma mitt arbete..

Sitter just nu i min fotölj och har tänt ca 50 ljus och ser på Baywatch på tv. Precis som man ska ha det när vädret ser ut som det gör.. Här har man gått omkring med vårkänslor och nu kommer ännu mer snö! Typiskt...
Men men, om en månad ligger jag på en strand i Dubai så jag ska väl inte klaga! Ledigheten vart godkänd och nu är det bara bokningen som ska göras. Letar just nu billiga flygbiljetter för fullt. Verkar dock som det blir dyrare för var dag som går.. Dessutom är vi en bit ifrån varandra så det rings hit och dit och försöker fixa allt. Men till helgen ska det vara klart. Så vill jag ha det ialla fall. Allt betalt och klart, bara att räkna ner dagarna!

Nu ska jag bara bedöma mitt arbete på stadium. Har imorgon ett möte med chefen där vi ska disskutera min utveckling och arbetsinsatts på stadium. Ska bli spännande att höra vad han anser samtidigt få säga mitt. Men jag är så dålig på att bedöma mig själv, sätter mig hellre för lågt än högt på skalan och det är ju inte heller bra...
Får göra mitt bästa och vara ärlig helt enkelt. Nä, nu ska fylla i formuläret och få det gjort!

PS. Tandläkarbesöket gick jättebra, lite tandsten som vanligt annars såg allt jättebra ut. En visdomstand som inte riktigt vill komma fram men jag har ju inga problem med det så.. Vart även erbjuden att få fri tandvård för en månadskostnad på 75 kr. Kanske kan vara nått? Då ingår undersökningar, rotfyllning, visa typer av kronor m.m Jag funderar på det i alla fall. Tänder kan ju bli en dyr affär om det börjar strula.. 

Just det, formuläret ska fyllas i! Hörs snart!

2011-02-08
 22:44:34

Det vart Trassel!

Fick som sagt biobiljett från jobbet och det är ju mycket välkommet med tanke på vilken filmälskare man är!
Så mötte upp med syrran som är en större filmälskare än jag, och så gick vi och såg den nya disney filmen Trassel i 3D. Mycket bra/rolig/sevärd film. 4 solar av fem!



Typiskt Disney film med underbara färger, bilder och fin (men hört den förut) historia.
Och min favorit karaktär var ju hästen Maximus!



Helt underbar! Som vi skratta åt honom =)

Till nått helt annat! Imorgon blir en händelserik dag. Eller ja,för det första ska jag till tandläkaren imorgon bitti. Borde inte vara nån fara, har under mina 22 år haft ett pyttelitet hål men tror dock att en del tandsten måste skrappas bort. De flesta jag känner har nån form av tandläkarskräck, men jag och syrran har haft en sån underbar tandläkare. Vi har alltid gått till henne och jag kommer att göra det tills hon går i pension.
För det andra får jag feda på om min ledighetsansökan för Dubairesan går igenom. Jag hoppas verkligen det! Då bokas flygbiljett på en gång. Hotellet är redan fixat! Gud, vad jag ser fram emot denna resa!

Nä, ska väl fixa iordning mig för sängen.
Go natt på er!

2011-02-08
 19:04:20

Jobbet bjuder på en biokväll!!

foto0260 (MMS)

Jobbet bjuder på en biokväll!!

2011-02-06
 09:04:08

Nästan för bra för att vara sant!

Om allt går som planerat drar jag, Suzz och Nettis till Dubai den 8 mars!! Under gårkvällen, när vi skulle ha kollat på melodifestivalen, kollade vi på resor. Tv:n stog på i bakgrunden så lite hörde jag ju av våra låtar. Seriöst, Danny? Vart är det med din låt som är schlager? Festlåt, javisst! Schlager? Knappast!

Åter till det viktiga. Dubai en vecka! Låter som en dröm som kommer uppfyllas!

2011-02-05
 18:56:00

Skål!

Vi påbörjar schlagerkvällen lite tidigt!



Skål på er gott folk!

2011-02-03
 23:10:26

Min torsdag

Torsdagen går mot sitt slut och jag har haft en riktigt bra dag! Hade ställt klockan på 7:30 i morse för att gå upp och träna men när klockan ringde tänkte jag bara "GLÖM DET!" och tog en sovmorgon. Vakna igen strax efter 10, tog mig en frukost framför tv:n. Sen vid 12 tog jag mig till gymmet. När jag kände att jag svettats tillräckligt och duschat av mig satte jag mig på 541:an mot Jakobsberg och Jeanette hoppade på vid skyttens väg. Vi åkte till plantagen där jag vill köpa hem lite nya blommor. Har ju tidigare berättat att jag har vårkänslor och ville fixa lite vårkänsla här hemma.  Där passade vi även på att ta oss en fika (som ni kan se i förregående inlägg).

Så när jag kom hem fick jag en energikick och har vårfixat lite! Bytt gardiner i varje rum! Nu måste jag bara dammsuga, diska och plocka undan lite så ska det nog bli ordning på saker och ting. =)

Jag har även haft en filmkväll! Fick nämligen hem 3 filmer idag; I rymden finns inga känslor, The kids is alright och The grown ups. Har tittat på den första och den sista, får ta den tredje imorgon kanske. Under tiden har jag fixat mina fötter (fotbad, filat, målat naglarna, smörjt in med feta krämer) och mina händer har även dom fått en omgång med nagellack och krämer.

Nu ska jag väl göra mig redo för sängen. Jobb imorgon!
Go natt på er!

2011-02-03
 15:14:32

Fika med Syrran på plantagen i barkarby. V...

foto0258 (MMS)

Fika med Syrran på plantagen i barkarby. Vardagsmys!!

2011-02-01
 21:32:50

Träning kvällstid

Nu vet jag varför jag har tagit mig upp ur sängen i en ogudlig tid på morgorna. För att träna på kvällen är inte roligt! Varenda maskin är upptagen, massa svettigt folk runt omkring en, luften är alldeles varm och fuktig. Det här är inget jag vill göra om. Det blir tidiga morgornar i fortsättning...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!