2011-07-31
 21:10:35

Filmkväll!

Vakna i pappa´s soffa vid 10:40 tiden imorse efter en härlig tjejkväll. Den började hemma hos mig med taco-middag, lite dricka och sen ut på gården för lite kubb! Vi fick även en lite hejarklack i form av barnen på gården. Hur söta som helst! Sen in igen, fixa iordning det sista för en natt på garbo! Hade jätteroligt och dansa nästan non-stop efter det att vi kom in. Synd bara att Suzz verka tappa lusten och satt i ett hörn med mobilen... Menmen jag hade kul i alla fall =)

Idag har jag tagit det lugnt, det är ju trots allt semester =)
Så det vart en stund på stranden med bad och försöka fånga de få solstunder som kom. Sen iväg och fixa en ankarlina till båten så man kan ge sig ut lite mer. Läste nånstans att värmen kommer nästa vecka så man kan ju hoppas!

Nu sitter jag och Nettis i soffan och ska ha filmkväll. Våran stora hobby.



2011-07-28
 17:36:26

Mums! Grillat ;-)

foto0313 (MMS)

Mums! Grillat ;-)

2011-07-28
 13:25:21

Lite bilder

2011-07-28
 12:06:54

Räcker det semestern ut? ;-)

foto0312 (MMS)

Räcker det semestern ut? ;-)

2011-07-26
 10:07:56

Tjejer och packning

Varför ska det vara så svårt att packa?!
 Jag går igenom garderoben och plockar det jag vill ha med och inser sedan att jag har tagit med 5 olika outfits! för en 2 dagars kryssning! Och 5 par skor som ska matcha de olika outfitsen! Jag har nu kommit den mognad att även jag inser att detta inte är rimligt. Så jag har nu dragit ner på allt till 3 outfits och 2 par skor. Jag tycker i alla fall att jag gör framsteg =)

2011-07-25
 20:31:01

Första semesterdagen!

Ja, då var den här. Den första officiella semesterdagen! Tyvärr så var ju inte vädret på min sida men jag har haft ärrenden att göra ändå! Tvätt, hämta väska i stan, handla lite, städa och diska.
Nu sitter jag och går igenom packningen som ska med till Tallin imorgon. Blir en riktig tjejkryssning med mig, Nettis, Suzz, Veronica, Monica, en vän till Veronica, mamma och Yvonne. Vad kul vi ska ha det! Och skönt att komma iväg ett tag. Hoppas bara att halsen pallar men jag mår bättre i alla fall, gör inte lika ont. 

(Tänk att man suttit och klagat över lite halsont samma dag som terrordåden i Oslo och på ön Utoya. Ger en lite perspektiv på det hela..)

Håller som just på att fixa naglarna inför kryssningen. Vet inte varför men man känner sig så mycket fräschare med snygga naglar!



Lite skillnad va?

Nä, nu MÅSTE jag packa! Annars kommer jag väl missa sminket, smyckerna eller linserna!
Håll ögonen öppna efter MSM inlägg från kryssningen =)
Kram på er

2011-07-22
 18:00:39

Halsfluss

Igår kväll kände jag att jag fick ont i halsen och under natten vakna jag av att jag var torr i halsen och det gjorde jävligt ont att svälja. Så imorse när jag vakna till liv var jag fortfarande öm i halsen men jag åkte in till jobbet ändå. Jag är oftast den personen som jobbar även fast man är sjuk. Försöker att inte känna efter för mycket helt enkelt. Men så när jag står på jobbet och gör mitt känner jag hur halsen blir tjockare och tjockare. Jag börjar kallsvettas och känner hur energin försvinner.

Nästa CityAkuten då! Jag kände att eftersom semestern börjar nästa vecka vill jag, om jag nu går omkring med massa baskilusker, få medicin så fort som möjligt så att jag kan bli av med skiten. Sagt och gjort, går dit och får höra att Öron Näsa Hals har en väntetid på 2 timmar. Ja, tiden gick och när jag väl kom in tog läkaren en tid på min hals och konstaterade att det var halsfluss jag fått. Så nu bli det vila och pencillin de närmasta dagarna som gäller! Hoppas jag blir bättre snart!

Semestern kunde ju startat bättre om man säger så...

2011-07-21
 12:33:16

Världens finaste hund!

foto0310 (MMS)

Världens finaste hund!

2011-07-16
 22:48:15

Icke smickrande bild...

Igår åkte jag och Nettis ut till Ekerö för poolfest med grillad mat och trevligt sällskap! Det vart bara jag och Pauline som tog oss ett dopp i poolen eftersom vi var omringade av badkrukor... Men de var kanske smartare än var vi var då det var iskallt i poolen. Termometern visade ändå 25 grader men hur mycket vi än försökte bli varma gick det inte. Så fick bli en varmdusch efteråt för att återfå en normalkropps temperatur. I alla fall, under detta dopp i poolen så tar min älskade syster en bild på mig med mobilen. Inte tagen från min bästa sida kan man säga!
Ni kan ju själva avgöra:



Men jag är inte den som är den. Jag bjuder på det!
 Fa f*n, man lever bara en gång, varför gå och noja för sånt =)

Nu sitter jag och syrran och myser i våra Onepieces!







Go natt från oss till er alla!
Få se vad kvällen har i åtanke för oss ;)

2011-07-16
 07:57:16

Att vakna ned denna utsikt känns helt ok ;-)

foto0307 (MMS)

Att vakna ned denna utsikt känns helt ok ;-)

2011-07-13
 23:42:29

Jag behöver sömn och vila!

Kl 10:10 gick jag upp ur sängen i morse. Och det var bara för att jag var tvungen. Annars hade jag lätt kunnat sovit i några timmar till! Och så länge har inte jag sovit sen tonåren (ååhh, de ljuva tonåren..)! Tur att jag inte började förrän 12 idag..

Har precis kommit hem från biokväll med syrran. Kronjuverlerna vart det denna gång. Och den var riktigt bra! Jag vet inte riktigt vad förväntat mig av filmen men den överträffade dem i alla fall!



Det är en ganska tragiskt historia om ett band som uppstått mellan Fragancia och Richard när de födds samma dag på samma sjukhus. Han är rik, hon fattig. Hon är lycklig, han är inte det. Han vill ha henne, hon vill ha hockeystjärnan Pettersson Johnsson. Sen sker olycka efter olycka i Fragancia´s liv så hon införskaffar en pistol för att skjuta Richard...

Bra historia, bra skådespelare = Bra film.

2011-07-07
 07:34:44

Nu står vi vid bryggan och fiskar! Berätta...

foto0303 (MMS)

Nu står vi vid bryggan och fiskar! Berättar senare om händelsen till sjöss... Morgonen har inte varit på vår sida i alla fall!

2011-07-06
 23:25:02

The Killing

Nån som har missat tv4:s nya serie "The Killing" med Joel Kinnaman?
SE DEN!

Just nu går pilotavsnittet på tv4, jag såg den redan förra veckan och hade hoppats på att få se avsnitt nr 2 ikväll men det fick jag inte! Den kommer imorgon kl. 22:30. Då kommer jag att sitta bänkad framför tv:n kan jag lova.



Nu ska väk jag gå och sova. Tidig start imorgon tydligen ;)

Go natt på er!

2011-07-06
 09:30:46

Frukost på balkongen!

Har det väldigt härlig morgon! Inte nog med sovmorgon utan jag har även premiärfrukost på balkongen (något sent för säsongen jag vet..)



(Man vet att man är morgontrött när man måste googla ordet frukost! Hahahahahahaha)
2011-07-04
 23:10:45

Perfekt Nettis!

Det kommer att vara stålande sol på din födelsedag på torsdag!



I like!

2011-07-04
 22:52:05

Tårta och presenter

Då var det dags för en ny vecka och denna vecka har inte haft en bästa starten för min del. Först en jobbig dag på jobbet med allt vad det innebär och sen vart det ingen Alice Cooper konsert... Hoppas på en bättre morgondag!

Men tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen. Jag och syrran åkte över till mormor och mamma för lite tårta och annat gott eftersom jag fyllde år för lite mer än en månad sen, morbror Lasse den 11 juni och syrran fyller år på torsdag så slog vi ihop dessa 3 födelsedagar!

   

Lite present öppning...


Och se vad glad hon vart över sin nya OnePiece från mamma!


Se så söt hon vart =)


Baken vart mindre söt...
SKOJA BARA SYRRAN ;)
Den är också söt!


Sen vart det lite tårta!
Så god =)

2011-07-01
 21:33:36

Titta vem som vill kela lite! Fredagsmys!!

foto0302 (MMS)

Titta vem som vill kela lite! Fredagsmys!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!