2010-06-30
 12:28:18

Härliga onsdag!

Idag är det en härlig onsdag.
Dels tack vare att jag inte börjar jobba förrän kl 15:00 (hade allt för många komptimmar) jag är ledig imorgon (detta också för att jag hade alltför många komptimmar) och ikväll ska jag och Jeanette se Eclipse!



Jag älskar verkligen den här veckan!

I måndags åkte jag och Jeanette iväg till våran strand som vi namngett "Grunda", jättemysig strand som verkligen är långgrunt. 50 m ut och vattnet når dig till bröstet. Där låg vi och hade det mysigt med perfekt väder, vattenmelon, bullar, skvallertidningar och såklart bad!



På kvällen åkte vi till kista där vi åt middag och gick och såg filmen "Dear John" med snyggingen Chaning Tatum i militärkläder! Helt ok film, men hade väntat mig mer.

Idag blir det som sagt ännu en film. Och imorgon är jag ju ledig så då ska jag förbereda för en helg på sjön! Det ska bli uppåt 30 grader ihelgen och då ska man vara på sjön. Lite vattenskidor, grillat, spel, öl, bad och en massa sol, kanske lite fiske. Låter väl helt underbart!

Och på måndag tänkte jag fira syrran som fyller 20 år onsdag 7 juli men eftersom jag jobbar onsdag firar jag henne på måndag med en dag på grönan! Ni som vill följa med eller komma in senare på kvällen är jättevälkomna att göra oss sällskap! Lillesyrran fyller systemmyndig och det ska firas!

2010-06-21
 15:36:50

Fullspäckad helg!

Vad jag har haft roligt i helgen!
Min helg började efter jobbet i torsdags, när jag följde med Sofia hem till henne i Norrtälje. Jag fick träffa killen och deras 2 sötnosar, Zid och Sante. (dom är katter).
Fredag morgon vart det lite stressigt att hinna med allt innan våran tid hos mediumet, Kerstin.
Jag hade aldrig varit hos ett medium förrut så jag var spänd och nervös.
Jag vet att folk att skeptiska till det hela men hon sa saker som hon omöjligt skulle kunna veta om hon inte var på riktigt. Så jag tror på det. Även om ni andra inte gör det.

På fredagskvällen mötte jag några av Sofias vänner och vi gick till ett ställe som kallades Trädgår´n. Vi åt middag och drack och hade jättetrevligt =) Tycker verkligen om Norrtäje!

På lördagen fick jag mina naglar fixade av Sofia, som är utbildad nagelteknolog. Dom vart jättefina, dock är jag inte van vid att ha så här långa naglar. Men jag börjar vänja mig!
Sen började resan hem igen. Den resan tar ju ett tag men som tur är har jag inget emot att resa långt.

När jag väl kom hem var det bara att hoppa in i duschen och göra sig iordning för att åka hem till Thisse och Suzz. Där serverades det bakad potatis med skagenröra medan vi tittade på vm-match. Eller rättare sagt, killarna tittade på matchen och tjejerna fixade sig iordning. Tyvärr mådde Suzz inte så bra senare på kvällen så vi åkte vidare utan henne =(

Vi åkte till Ett Ställe på söder och sen vidare på efterfest hos Inger, ovanligt =)

På söndagen åkte jag hem till Jeanette och tänkte sola men så började det regna! Så typiskt.. Men vi hade kul ändå =) Pappa kom hem och det vart en jättegod middag bestående av fläskfilé, potatisklyftor och tsatsiki.

På kvällen gick jag och Jeanette på bio och såg "Killers" med Ashton Kutcher och Katherine Heigl. En ok film, inget märkvärdigt. 2½ av 5 stjärnor. Kanske en 2:a tillochmed.

En underbar helg med familj och vänner!
Ser redan fram emot nästa!

2010-06-13
 21:25:49

Jag tänkte på dig idag

Idag är det 3 år sen min morfar somna in

3 år av saknad

Jag tänkte på dig idag

precis som alla andra dagar

jag saknar dig

jag älskar dig

2010-06-11
 18:53:48

Usch, vad äckligt!

Sedan en tid tillbaka har jag haft lite problem med mitt avlopp till badkaret. Eller litet och litet, varenda gång jag har duschat har hela badrummet svämmat över! Och då menar jag SVÄMMAT över.
Jättejobbigt, och idag fick jag nog. Innan jag duscha bestämde jag mig för att ta mig en ordentlig titt på avloppet. Och vad jag såg fick mig nästan att spy. Jag ska inte gå in på några detaljer men lukten och synen vart för mycket och jag var tvungen att springa ut ur badrummet för att inte spy. Men jag tog mig samman och gjorde jobbet! Nu har jag nog det renaste avloppet i stockholm skulle jag tro. Varför inte hela sverige?  =D

2010-06-11
 10:43:00

Vilket härligt väder!

Dagens väder passar verkligen mig idag. Nu när det regnar behöver man inte känna sig tvungen och gå ut och njuta av sol inte ;) Utan nu kan jag städa och fixa här hemma och ha en riktig filmdag!

Just nu sitter jag med täcke  och kudde i min härliga fotölj och ska precis sätta igång en film!

Me like <3

2010-06-10
 22:55:11

Nu kliar det lite..

I tisdags var jag på vårdcentralen och tog bort ett födelsemärke som har börjat bete sig lite konstigt på sistone. Jag hade lite bilder förre och efter "operationen", men mobilen vill inte samarbeta..

Men nu går jag omkring omplåstrad på vänstra armen och nu känner jag att det börjar sticka och klia under omplåstringen! Visst är det bra att det kliar, då det tyder på att det läkar men jag håller på att bli tokig!
Det kliar som tusan och jag vet inte vad jag ska ta mig till!
Och inte får jag ta bort plåstret heller för att låta det andas. NÄ, plåstret ska vara kvar tills den 21 juni!
(Lite äckligt när man tänker efter, jag kommer inte att ha tvättat huden under plåstret på 12 dagar..)

2010-06-06
 20:41:18

Ett nytt försök

Hej igen!
Det var ett tag sen nu och jag tänkte faktiskt ge bloggandet en ny chans!
(Det är nu ni ska tänka wwiieee, äntligen är hon tillbaka!)

Tänkte börja med att bjuda på en bild på fotbollsproffset Messi, mig, Camilla och Helena.
Messi har nämligen besökt jobbet i helgen!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!